Monday, 24 August 2015

Masa makin suntuk

Hari demi hari, ia terus berlalu pergi. cewahhh, ayat sastera pulak aku. Itu laa, sepatut nya dulu amek kos BM. Jadi cikgu BM. Baru laa sedap berkata2 dan bermadah pujangga. Baru laa ramai terpikat dengan ayat manis aku. Ni duk single lagi sampai skg. Sapa pun tak mau dengan ceq. Haihh. Sedih aku. Tak laku betui ayat aku ni. Tapi tak pa laa, hati yang penting. Aku cuma punya hati yg ikhlas utk diberikan kepada kamu. Hahaha.

Tinggai brapa minggu ja lagi utk habis sem 8. Sem terakhir. Tahun terakhir. Memang sat ja masa berlalu. Itu perlu aku akui. Tapi kesibukan dia tak usah nak kata laaa. Jadi robot aku minggu ni. Kena struggle sikit laa nak harung minggu ni. Sebab minggu depan dah viva dah. Aku punya AR masih ke laut lagi. Hope diberi kekuatan laa nak lalui semua ni.

Hari ni diberi kesempatan utk bergambaq bersama kawan2 secara official nya. Tahun akhir kate ko... Haha. Setakat ni aku beli ja gambaq yg ditangkap. Dari sem awai lagi aku tak pernah miss beli gambaq yang depa tangkap. Buat kenangan laa konon nya. Padahal nanti dapat jugak softcopy nya. Cuma kena pandai cari kabel laa nak dpt softcopy tu. Hehe.

Nahh abam belanja gambaq satu dua. Lama plak tak post gambaq.








Haaa, kenai dak ceq yang mana satu? Ceq duk kt tepi ja. Kalau gambaq atas tu, ceq duk kat dua dari kiri. Yg gambaq bawah tu hampa cam dah kot. Kalau tak cam lagi, tu ceq sebelah kiri skali. Dari dulu ceq duk tepi ja. Maklum laa, ceq ni pendek orang nya. Tak hensem plak tu. Mana laa orang nak pandang. Itu single sampai skg. Haha. Ni ayat promot diri ni 😂

Ni gambaq pakai phone ja. Edit2 sikit ja pun ni. Nak tggu gambaq betui siap, mmg lama lagi laa. Simple2 ja gambaq nya. Utk freestyle pun aku dah tak dak gaya apa nak buat. Berdiri tegak ja laa utk gambaq tahun akhir ni. Segan plak nak pakai props yg depa sedia kan.

PM kalau ada yg berkenan ya. Haha.

3 comments:

Maisarah Humaira said...

apa2 pun semoga berjaya..insyaAllah

Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com

Анна Лапина said...

Дешевые проститутки Киева - это элегантные и элитные куртизанки, которые любят ... Приглашаем познакомиться с девушками Киева! Приглашаю провести время в элитных апартаментах. Фогографии 100% мои! Вы будете довольны! Все включено и на отлично! Величайшее счастье, о котором я ежедневно прошу небо: пусть превосходят меня в силах и знаниях лишь разумные и добродетельные люди.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)