Monday, 1 August 2011

:: em , tgk anak bulan ?

: : salam ramadhan almubarak yea kpd hgpa suma~

hrp2 ari 1st ni x da lah yg tggl naa . biasa nya ari 1st ni semangat laen mcm skit . sahur pun bangun , tarawih pun p . bila dh hujung2 tu , x dh sahur2 ni . kn kn .

hehe .


kali ni aku nk kgsi ngn hgpa trip kelas aku p baitul hilal .
    nk p tgk anak bulan . .


 dan mcm biasa lah .  biaq lah gmbaq mnjadi jalan crita kali ni .
:D




awal prjalanan ke bitul hilal .




smpai ja ,  dh ramai org . x sngka~



brpeluang brgambar brsama juara imam muda . hassan adli~
dan tak sangka , dy ni dduk kt kg sungai wangi , ayer tawar . tmpt tggl aku masa aku drjah 4 smpai la aku form 4 .
:D



risalah yg diedar kan . sgguh bgus~



depa jeles tgk ak brgmaq mula2 .
tu sume pakat nk bgmbaq tu .



di pantai~ wahh . ( mcm la x prnah p . pdhal uma dkt ja ngn laut~ )
:P



ustaz sedang mmerhati    . .



aku punya turn plak . 
haha .



ramai kan yg datang nk tgk anak bulan~


tempat mufti perak dan segala suku sakat nya lah . 



bus jiran~ politeknik ungku omar . 



bersama romate . 
:D



gmbaq last sblum balik . dh malam pun .


kesimpulannya~

aku x dapat pun tgk anak bulan .
      anak bulan pun segan nk kluaq . dy p nyorok belakang awan la plak .
yg aku dapat tgk . anak dara jee .


:D

5 comments:

chemay said...

teringin nak pergi tengok anak bulan
:)

sara zainol said...

wah, tgk anak bulan.. teringin jgk nk tgk.. ^^ wah dpt jumpa ngan imam muda hassan.. segaknye dia.. hehe.. awk g sana cuci mata je lebih.. sb tu la xnmpak ank bulan.. haha

wawa wadzir said...

beshnye dpt tgk ank bulan~

Teena Tna said...

Assalam, tak taw ni entri bila tapi gambar yang last skali tu ada student KISAS...kan?

Faiz Hafizy said...

yup . mmg ramai dak kisas dalam kelas . ada 3 org .