Wednesday, 30 May 2012

: : boling lagi~


: : boling trip bersama family .

HEHE .


*gmbaq cilok punya . HAHA .


syok nya tak terkata . lawan dengan ayah , angah dengan adik .

maen sampai 3 game . sampai kuku pun nak barai laa .

ibu dengan adik pmpuan aku tak join la .

depa tak mau maen dengan tak reti  nak maen . HIHI .


macam biasa laa , kalau dah lawan dengan ayah mesti la aku kalah .

punya la hebat dy maen .

payah betoi nak kejaq . sat strike , lepaih tu spare .

fuhhh . aku ni duk tak tentu arah nak lempaq bola tu .

tapi ok laa dari adik2 aku . stok p ke longkang ja .

biasa laa kan , "aku kan abang~"

HAHA .


at least banyak jugak laa ayah aku rugi sebab ayah dengan aku banyak dapat strike .

iya la kan . strike, dapat baling skali ja semua pin dah jatuh .

adik2 aku semua baling dua kali . *ayat poyo penuh bermakna . HAHA .



P/S : gunakan masa cuti anda sebaik2 nya :D

8 comments:

Tyikhya Sharfyikha said...

happy family!!

Aida Omar said...

wah!! bestnye.. haha.. ayat yang last tu tak menahan.. memang mendalam sungguh la :P

MarnieyZ said...

best lah dpt main bowling 1 family..

semutmerah said...

Sakan cuti anda :P

Yana Libra said...

haha...seronoklah dapat main boling..huhu~~

Nur Aischa said...

wahh bestnya dpt keluar dgn family :)

: : DRAMA KING : : said...

: : nanti kita semua maen ehh . :D

hajar saufi said...

salam..hey nice blog! follow mine^_^ http://penhijaupenpink.blogspot.com