Saturday, 26 May 2012

: : welcome back "holiday" !

: : wahhh . lama btoi tak update blog .

duk busy dgn exam ja .

fuhhh .


exam pun tataw la nk kata cmna .

stdy last minit . biasa laa tu bagi lelaki . HAHA .

esok nak exam, pukul 9 atau 10 malam baru nak bukak buku .

tgh baca buku , boleh lg layan fb dengan twitter .

haihhh . memang aku pun tataw la apa yg aku stdy .



dah nak abih sem , mula laa bnda2 mcm ni jadi >


nak bukak fb pun tak leh .

maybe suh aku stdy kot waktu tu .

HAHA .




ni pun satu masalah .

tetiba plak habis kuota .

haram jadah btoi .


selamat laa masa habih tu dah lepas exam .

tinggai sehari sebelum aku balik .

tataw laa makhluk mana yang sedut aku punya line . 

yang aku taw , memang ada curi line wifi aku .


skrg tak perlu nk risau laa psai wifi .

HEHE .

kat umah sentiasa ada saja . maklum laa , tengah cutii .



P/S : selamat bercuti (:

3 comments:

ayut said...

hahahha..mcm2 hal :) selamat bercuti!

Nur Aischa said...

haha tula, mcm mcm problem kan :D byk kan bersabar ya. hehe

: : sang drama king : : said...

ayut : hee , selamat bercuti jugak :D

aischa : hee , ok3 . thanx ;)