Monday, 15 September 2014

: : berakhir sudah praktikum di SK Taman Bersatu

tiada apa yg boleh aku kata kan dengan tamatnya praktikum sesi 2 ni .
dan sememangnya ini saat yg ditunggu .
masa untuk berehat dari perkara yg membebankan badan .
dua bulan yg penuh kenangan di sana .
dan apa yg boleh aku habaq , terima kasih warga SK Taman Bersatu .
semoga kita berjumpa lagi :)













kenangan2 di SK Taman Bersatu .
banyak lagi gambaq dalam laptop dan kamera ni .
cukup laa aku amek random ja :)

bila ingat balik sesuatu benda walau kita tak suka , ia mampu buat kita senyum kembali .
sememangnya ini adalah kenangan indah .
sat ja 2 bulan berlalu , pejam celik tengok2 dah habis praktikum .
siapa sangka aku mampu bertahan dua bulan kt sini .
tiap2 pagi redah dengan moto , cilok sana sini jadi mat rempit .
lawak gila bila ingat balik .

nanti bila dah kerja , then jumpa balik kawan praktikum , sembang pasai praktikum kat sini mesti syok gila . 
aduyaaiii , sat nya masa berlalu . fuhhh . tak sangka oiii .
rasa macam mimpi plak dah .
tapi ini lah hakikat dia . ini lah kenyataan yg perlu aku terima .
moga kenangan disini teruih mekar dalam ingatan :')

elok habis ja kelaih pagi tu , memang kami berjimpa laa .
mungkin berjimba buat kali terakhir sebagai partner praktikum .
sakan habis kami berjimba :D
















haaa , memang sakan kami berjimba .
boling sampai 3 game , lepaih tu pekena plak shabu-shabu .
memang terbaik laaa semua nya .
apa2 pun , ni la partner praktikum yang best bagi aku .
senang susah tetap bersama . itu yg aku respect sangat2 dengan hmpa .
moga kita akan berjumpa lagi pada masa akan datang
dan moga persahabatan teruih kukuh walau dah tamat praktikum :)


NotaKakiMaki : sebuah persahabatan , sejuta kenangan :')

3 comments:

MaMa MuRsYiD said...

jimba sungguh2 ni..hehe.. bila postingnye?

Cik Nadyya said...

gamba first macam kenal. sape nama die ek? die org johor ke?

Junkyo No Hikari said...

fuhhh... cantik :D

apsal semua cikgu2 nampak sakan sangat bergaya nih XDD hehehe..

baju mmg cun lah kiranya XD

bila cikgu praktikum duk dgn cikgu asal sekolah tu, nampak sangat kome berjiwa muda dgn epace bagai :D ahahaha...

nampak gaya dah tuh student kat situ ada yg kuat selfie ahahaha XDD

meriah sangat nampaknya dari sekolah sampailah ke jimba jombinya XDD

:3