Thursday, 4 September 2014

: : with my kids

: : meniti detik2 terakhir praktikum dah ni .
sememangnya itu yg aku tunggu sangat tu , praktikum tamat .
letih dah aku nk mghadap benda2 ni . 
tapi itu la yg aku kena lalui jugak . haduiiinya punn .
bersabaq la wahai Faiz Hafizy oiii .

dalam 3 kelaih yg aku kena jaga , budak tahun 2 laa paling jenuh nk jaga .
walaupun kelaih depan , tapi perangai macam kelaih blkg skali .
apa boleh buat kan , nama pun budak2 . depa kira nak main ja .
kalau kelaih tahun 4 , okay laa sikit . boleh dengaq kata lagi .
klau kena observe , better kena time mengajaq tahun 4 lagi laa .
senang nak uruskan depa , nk ajaq depa pun senang .
bila bagi arahan pun boleh faham dan ikut .
tak dak la pening kepala aku nak kawal kelaih sangat .

dan lagi satuu , antara cerita yg nak aku sampaikan , , , 
ada budak kelaih yg aku mengajaq ni muka dia ala-ala macam artis .
ehh, tak dak laa sebijik sama , cuma ada la iras2 muka artis sikit .
apa lagi , memang aku panggil nama artis yg sama muka dgn depa ja laa bila jumpa .
nama sebenaq pun aku dah tak ingat . HAHA .

yg ni macam Hanis Zalikha . ada iras kan ?

yg ni pulak macam Nad Zainal . kalau senyum , nmpk lagiii sama .

ada iras2 sikit kan muka students aku dengan artis tuu .
bergambaq ja laa aku dgn depa ni . nk jumpa artis sebenaq mmg tak dapat dah .
amek gambaq dgn klon-klon depa ja laa . HAHA .
maybe lepaih ni nk bergambaq dgn klon Emma Maembong plak .
haaa , tunggu gambaq yg tu plak naa .
klau nk gmbaq dengan klon artis korea , macam susah dah ja nk brjumpa .
maklum laa , mungkin sibuk kot dgn kerja macam2 .
atau mungkin . . . . . . .


NotaKakiMaki : rupa aku cuma macam Brad Pitt ja . hmm .

3 comments:

Cik Nadyya said...

hahaah aah ade iras skit2.. nt da beso muka mcm artis lewwtew :)

ayat kat notakakimaki xleh bla..hahahahaah bole la , bole la ~_^

nurul hidayah said...

Abam 'Brad Pittttttt' .. hahaha kemain dapat anak murid mcm retis .. Kelebihan kat situ .. Tak boleh jumpa yg real , jumpak hat ni hari-2 pun jadi lah .. ahaksss ^_^

Rubiatul Adawiyah said...

ceh.. tang muka Brad Pitt tu macam tak boleh terima je -_- Haha :D