Monday, 5 November 2012

: : blog dikemaskini

: : final exam dah pun berlalu .

serius laa , aku pun tataw exam kali ni macam mna .

maen jawab ja . study last minit semua nya .


so , skg ni saja nk kemaskini balik blog aku ni .

duk busy dgn study , baru skg ada peluang nk bukak blog .

lepas ni mungkin aku akan bergiat aktif balik dgn blog .

maklum laa , tgh cuti sem . lama plak tuu . macam budak sekolah .

hehe .


selamat datang cuti ! welcome !

tapi aku masih tersadai kt ostel . barang dah smpai umah pun .

ingat kan nak balik awai . tapi tetiba kurang sihat .

risau nak bawak moto kalau tak sihat macam ni .


ni gara2 makan kat satu kedai tu laa .

lepas makan kt kedai tu , terus rasa tak sedap tekak .

mula laa batuk . hmm .


ok laa .  berjumpa lagi di entry yg laen .

sebelum tu , saja nk post gambaq ni >







THANKS MY ROOMMATE !

syok ada romate macam ni . gumbiranya akuu !

sebelum aku kluaq bilik , dia buat bodo ja masa tu .

tak sangka tetiba dia sanggup serbu cari aku kat bilik kawan .

thanks sudi ingat tarikh yang tak seberapa penting ni :')


P/S : hargai orang disekeliling sebelum TERLAMBAT .


8 comments:

nursyaza said...

semoga cepat2 sihat...
wow..untunglah dapat kawan mcam tuu... hppy bufday jugak...

♥ Nana BamBam ♥ said...

untung laa...happy bufday :)

deqjamucuxx said...

alolo2 cuweettnya mmber depa . hpy bfday ~

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

sweetnye roomate =) betul tu hargai org sekeliling kite kn

Puan Gojes said...

wa, comel je kawan tu kan. siap ingat tarikh penting lagi ;)
hepi blogging !

nabila said...

dah terlambat. happy belated birthday. ;)

cweet pinky said...

syoknya membe ngt nak celebrate bfdy membe ...

Hnahdy said...

wah jarang kan lelaki sambut besday makan kek. yela kebanyakan lelaki xsuka kek..huhu