Monday, 29 October 2012

: : simple entry

: : lama dah tak update . sibuk dengan macam2 program .

kali ni final exam plak . baru lepas paper arab . the most killer paper .

rasa macam nk tercabut kepala otak aku jawab sat tadi .

so , kali ni baru peluang nk bukak blog . rilek sikit time ni . hee .

dan dari terus bersawang begitu sahaja blog ni , maka aku pun nk post simple entry


entry terlewat pasai jamuan kelas hari tu  :D



my tutor and her daughter . 


anak ustaz hafiz . seriously , comel gilaa .


sj duk snap . hee .


pengerusi majlis yg bambambamm~


k.u lama dan k.u baru . p.k.u ? ehemm2


my romate dgn ajwad . hee .


saffa dgn kak long .


kak jah dgn mun . hee .


sesi tukaq hadiah . akmal dapat hadiah sapa entah . 



cantek balutnya .


mun dgn hadiahnya :D

memang enjoy jamuan kali ni .

makanan semua masak sendiri . chicken chop , nasi goreng dan bagainya laa .

aku pun dah tak ingat . sbb jamuan ni dah seminggu lepas . 

gambaq aku ada dekat kamera orang lain . malaih nk p amek .

so , memang gambaq aku x dak laa . 


okay , kena prepare untuk exam seterusnya .

tak mau study last minit dah . cewahhhh . 

Murid Dan Alam Belajar , Pendidikan Al-Quran SR , dgn Pendidikan Akidah SR .

lepas tu kita enjoyy ! 


wish me luck okay . moga dipermudahkan-Nya .



something special FOR someone special ?


P/S : jaga kesihatan dalam musim exam ni . bebudak SPM pun sama :D

7 comments:

Hnahdy said...

1hb ni ada class day :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

bambambamm tu slow sikit..hahaha

ok, xnak share apa isi hadiah dr someone spesel tu ke? hekhek :D

: : DRAMA KING : : said...

♥ Nana BamBam ♥ : hehe , nama dia rupanya bambam . to someone . no komen~ HAHA

tirahzairi said...

all da best

maizatul azrina Yaakob said...

akmal fahmi =) lama xnmpk dia.. btw cm best jer jamuan n ciap ada tukar2 hadiah

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

paper arab tu yg gerun denga,,hehehe dr dulu mesti set arab ni susah,,

kalau adik2 sekolah rendah minx tlong tnjukkan die homwek arab, adus pening pale nk tunjuk,hehehehe

cweet pinky said...

wah , sopan2 gadis disitu :D