Tuesday, 16 October 2012

: : entry terlewat :D

: : dah dua hari berlalu .

tapi disebabkan sibuk dgn macam2 urusan , aku terpaksa tangguuh nak update entry baru .

la ni baru ada masa skit nk tulis2 . hehe .

tu pun sebab hari ni Hari Kokurikulum Peringkat IPG Kampus Ipoh .

malaih nak masuk apa2 acara pun . baek lepak bilik ja .


entry ni saja ja nk habaq psai ahad lepas .

pagi tu , elok ja lepaih maen tenis , terus bergerak ke Bukit Bangkong .

syok jugak naek bukit ni . sebab aku naek dgn moto sampai atas .

HAHA . memang leh barai moto klau naek sekali lagi .


ni ada gambaq yang bleh menceritakan betapa tnggi nya Bukit Bangkong .

mai2 tengok~


pemandangan indah dari atas bukit .


p bersama Ihsan Nashi . tapi yg ni kat bawah skit .



kononya berjalan . HEHE .


tetiba ja anak murid call . bertanya khabar cikgunya ni :D


ihsan dalam cermin~


inilah bukit bangkong . cantekkan ?


dragon . wuaargghhhhh !

penat jugak wooo naek bukit ni walaupun hanya naek moto . HAHA .

malam tu pulak , ada konsert khas . kumpulan devotees mai kampus aku .

syok jugak depa ni . lawak2 . HEHE .

ada 6 lagu depa nyanyikan . layan derr . 



jualan tiket . aku beli awai lagi . HEHE .


menulis nama untuk mengetahui jumlah kehadiran .


yeahh . my captain . berkupiahh  :D


album yang dijual .


album single abg halim~


seniorku yang bergaya sakan . phewww~


kumpulan devotees bersama YDP IPG Kampus Ipoh . sesi permainan . HEHE .


persembahan teater khas oleh GETAM .


sedap woOo sora depa ni . masyukkk~


sesi autograf . ramai nk bergambaq dengan depa .untung laa kan .


romate aku pun nk bergambaq dengan devotees :D


dan yg penting > rice cooker . 
menang cabutan bertuah tempat kedua . HAHA .

walaupun hanya 3 orang ja ahli devotees dapat hadir , tapi memang terbaek laa .

serius ak habaq , live dari depa ni memang menghiburkan hati .

semua sporting habis . macam2 karenah depa atas pentas yang tak seberapa tu .

moga lepaih ni , artis laen pulak dapat datang .

JOZAN ka , Maher Zain ka , Bruno Mars ka . baru laa syok skit . 


P/S : next trip kemana pula yea . ada cadangan ?

3 comments:

Niswatus Solikah Samik said...

wahh! untung lah retis dtg kampus! hehe... tak buley bla siap nak bruno mars dtg buat show.. kihkih..

♥ Nana BamBam ♥ said...

nti belajar masak dalam ricecooker..jimat sikit gas..hahah

Secrets of A Teenage Girl said...

bukit bangkong kat mana ya?