Saturday, 6 October 2012

: : pagi sabtu .

: : wahhh . lama sungguh tak bukak blog .

sekarang baru dapat  bukak blog . selesai kerja2 sudah .

tapi dah tiba musim exam pulak . haihh .

isnin ni dah start UAK . tak prepare apa pun lagi .

naya laa aku . hope laa dapat jawab .



jadual exam UAK . final exam lambat lagi .


lepas UAK ni , ada amali pulak . itu pun aku tak prepare lagi .

wahhhh . sibuk balik nampak gayanya lepaih ni .

tak apa , abaikan dahulu . yang penting , kita enjoy hari ni . HEHE .


bangun awai pagi dan tak tidoq balik . so , memang aku pun tataw nak wat apa .

hirup udara segaq kat luaq dulu . usha2 keadaan pagi di IPG .

fuhh . nyaman sungguh suasana pagi2 cuti ni .



amoi maen gitar pagi2 :D


cuaca pun cantek . sedap mata memandang .


masjid kat simpang luaq . saja duk snap . hee .


duk saja termenung , tetiba terfikir nak basuh moto .

lagipun , mmg lama dah tak basuh . rasanya dah dekat sebulan jugak .

kotoq nya jangan cakap laa . hehe .




moto sebelum dibasuh .


yeahhh . angry bird kuning  yang comel :D



bunga kertas . berbunga2 aku tengoknya ;)


cantek kan bunga ni . tapi dimana bunga saya yea ?


binatang apa entah ni . gatai habis aku masa basuh moto tadi . banyak pulak tu .


petang ni kalau tak hujan rasanya macam nak p IT Fair .

saja duk tengok2 barang komputer . nak beli tu memang tak kan dah .

dah cukup semua barang . tataw nak beli apa pun .


oh yaa . ni satu lagi gambaq hangat .




bas baru IPG Ipoh . tu diaaa .


kemaih jugak bas baru ni . "WXG 3406" .

jasa bas lama tetap tak akan dilupakan . masih digunakan lagi . HEHE .


P/S : "berterima kasihlah kepada yang terdahulu . hargai yang baru"

2 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

sampai tangkap gambar bunga. macam bosan je eh?

s h a said...

menarik gambar bunga yang bakal cikgu kte ni ambik... :)