Tuesday, 28 May 2013

: : Kuala Lumpur lagi

: : masih dalam kepenatan pulang dari KL .

awai pagi lagi dah bertolak p sana . 430am der bertolak dari sini .

teman pak sedara p IJN ja . dia ada medical check-up .

1st time la aku p IJN ni . fuhhh .

punya la cantik tempat dia . memang terbaik laa .



penambahbaikan . bagusss !

tp macam biasa laa . jalan kt KL ni kompom jem .

sesak betul dengan kereta .

aku nak p low yat pun lambat jadi nya .


hmm , aku pun tataw nak beli apa ja kat KL ni .

elaun baru ja masuk . duit massyyuukkk der .

HAHA .

tapi tak sanggup nak beli apa2 . sebab nanti kantoi laa dengan ayah aku .

malas nak bg taw ayah aku yg elaun dah masuk . 

tak boleh la aku nak paw duit dia . 

haaaaa , nampak tak permainannya . HAHA .



lambang kemegahan negara .

dah banyak kali datang KL ni . baru2 ni pun baru ja datang .

dan aku tetap berharap yg aku tak kena posting sini .

penat aku kalau kena posting sini .

nak jalan pun jenuh , apatah lagi naek kereta .

kos pun agak mahal . tak mau aku posting sini .


P/S : masih ada lagi dua tahun mengaji~

4 comments:

marniey zul said...

pandai cari duit. hahaha. awalnya gerak. org masih tdo lagi kut. lol

||aLeaSaRa|| said...

dulu atok pun duk IJN kejap.hahaha tang duit elaun tu amboiii pandai dia ye..ngee..yelah nanti ayah dah tau mesti dia kedekut tak mau dah bagi duit...

Nana Liena said...

haha.. bagusnya gerak awal2..me suka kalau outing set time gerak awal2..kalau bolh balik sebelum maghrib..tapi tgk jarak lokasi la..huhu

btw selamat mengaji la..hehe..2 tahun lagi sekejap ja tu

Pretty Honey said...

tak pernah g IJN lg...^^