Saturday, 11 May 2013

: : study time

: : agak kelam kabut jugak la bila kita study last minit ni kan .

tetiba akan dtg rasa atau satu perasaan menyesai sbb study last minit .

then kita akan rasa yg kita tak nak wat lagi utk next semester punya exam .

tapi bila tiba ja exam semester lain , tetap buat benda yg sama . study last minit .

haihh , macam2 dugaan laa bila nk study ni .


laa ni dah hari sabtu . aku mula exam hari isnin .

bapak ahhhhh , ada lagi dua hari ja nk study weyhh .

hmpa bayang kan lah kalau ada dua hari ja masa nk study .

boleh jammed kepala otak nak masuk semua bnda .



gaya study tu memang ada . hee .


time futsal pun bawak buku .


overnight kat mcD . study situ kononnya . HAHA .


so , skg ni aku kena pulun la sikit nak study ni .

maklum laa , ada lagi berapa hari sangat pun nak final exam .

wish me luck !


P/S : halangan itu bukan alasan utk tidak study :P

5 comments:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

jom kita study!! >_<.. haha

hana hadi said...

gata study dah 80% tunggu result exam lagi 20% plak. hehe

wajib malam2 study di mcd.hehe

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Fifi Nur 'Aqilah Yusof said...

memang fenomena biasa untuk pelajar.
dah dekat exam, pergi mana2 pun nak bawak buku.

btw, good luck walaupun dah lambat ;)

azila aisah said...

goodluck :)