Wednesday, 26 February 2014

: : bulan sibuk !

: : terlalu letih bulan ni . aku pun tataw nk kata macam mna .
sibuk nya laa aku dalam bulan Februari ni .
sampaikan tak dak masa untuk aku balik umah utk bulan ni .
tiap2 minggu ada ja aktiviti . letihhh nyaa .
tidoq pun tak cukup sekarang ni . terlalu banyak kerja kena siapkan .
apatah lagi nk bukak blog dgn blogwalking .
memang aku tak brkesempatan utk itu pun bulan ni .

minggu lepas baru ja habis Kursus Perkhemahan Manik Kayu Fasa 3A .
penatnya toksah nak cakap laa . fuhhh . teramat penat sangat .
sampai kan aku ni sakit kepala yg teramat sangat .
terpaksa cari panadol nk telan bg kurangkan sakit kepala .

antara jurulatih pengakap yang ada masa kursus ni .

laung agung wajib buaattt . HAHA .

sekawan Ungu Kecil . ahh , kecil laa sangat -.-"

slot terakhir utk Fasa 3A dgn En. Radzi . Pesuruhjaya tuu . hihi .

next week ada lagi Kursus Perkhemahan Manik Kayu Fasa 3B pulak .
kali ni buat di Teluk Batik , Lumut . dekat ja dgn umah aku . hee .
tak berehat lagi laa gamak nya aku minggu ni .
ada ja benda kena buat . bila aku dapat rehat niii . 
dah laa assignment pun bertimbun2 .
semua duk baik dalam laci lagi . tak terbuat pun .  haihh .

kat sini aku nk minta maaf sangat kawan2 blogger aku .
sebab tak dapat blogwalking di blog hmpa semua .
bulan ni aku sibuk sungguh . nnti ada masa , aku mai blog hmpa naa :)


NotaKakiMaki : Masa Itu Emas . Hargai dengan sebaiknya .

2 comments:

Naniey Jemiey said...

selamat membizikan diri

Gee Lion said...

samalah kita.. bulan dua ni memang bizi giler an.. :)