Saturday, 15 February 2014

: : sabtu yang dicemari

: : sabtu yg indah aku telah diragut .
awat laa hari ni ada kelas ganti .
tapi mujuq laa hari ni diganti dgn senaman robik ja . haihh .
tp tetap kena bangun awai pagi , siap2 semua la .
kalau budak2 kelaih lain , habis ja senam masih ada kelaih .
kesian gilaa dgn depa yg kena mcm tuu .

muka rela dalam keterpaksaan ja ni . 
aku bertopi sebab cover rambut yg rupa Gareth Bale . puiii . HAHA 

macam best je , macam syok je . puiii . 

aku tak leh gerak sangat . tu yg nmpk kaku . kaki sakit :(

yeahhh , rumate aku . steady laa der . HAHA .

habis ja senam , teruihh lepak bilik . 
malaih dah aku nk p dengaq ceramah apa entah kat dewan tuu .
elok plak lecturer tu kata "dijemput" hadir . makna nya , tak wajib laa .
jadi sapa rasa nk p dengaq ceramah tu, dipersilakan . 
betui tak cikgu2 BM sekalian ? ke aku yg salah ? HAHA .

bosan duk bilik hari sabtu ni , rumate ajak kluaq .
tengok2 kan laptop untuk adik dia .
aku pantang orang ajak kluaq time bosan ni , kompom laa ikut . 
elok plak elaun baru ja masuk . uihhh . macam2 rasa nak beli .
tapi terbantut sikit jugak laa mood tu .
semua gara2 kena bayaq duit kelas yg terlalu mahal tuu .
tataw apa benda yg aku bayaq . malaih nk pikiaq dah .

merasa jugak laa kasut sukan baru . hee .

malaih nk shoping sangat semester ni .
risau elaun tak cukup ja . banyak lagi benda nk kena settle .
nnti tak cukup , tak kan nak makan meggi hari2 . HAHA .
aku nak jugak merasa kfc sekali sekala nanti . 
so , kena laa berjimat cermat kali ni . kan indah begitu :D


NotaKakiMaki : simpan duit buat kahwin . ehhh :P

9 comments:

Official Budak Nerd said...

fuuiiyyoo ,,, hensem nya la !!! sapa 'punya' la tu ,,, wahhaha.. :D


err,, kasut tu yang hensem,, hahha ,, tuan dia boleh lah ,, wahahaah.. :P

Gee Lion said...

nampak sangat muka dipaksarela tu en.Faiz.. :p

and save2 lah duit ye, hari ni barang makin lama makin naik harga.. nanti nak kahwin, alamat kena korek tabunglah jawabnyer...

Nurulee said...

malaih nak shopping sangat? okaylah kasut sukan baru =p
hahaha.
kalau ee nak save duit tu menda paling parah sekali. T____T

chegu int said...

Kira ok tu. Sek chêguzαm skema sikit, dia buat sekolah ganti bagai nak rak, sambutan maulidur rasul pula... tension

Siara Elina said...

unik semacam je kasut tuu hehe

Ninaa Hassan said...
This comment has been removed by the author.
Rubiatul Adawiyah said...

Haha.. elok la tu save duit buat kawen ye en.faiz.. ^^

Junkyo Hikari said...

ewahh.. eh ewah.. XDD ahaha..

best kowt kalau senamrobik.....

rindunya.... nasib kelas ganti cikgu drakula cme senamrobik XDD

tadelah stress XDD hehehe

Nurulee said...

dah lama gila tak main bowling. fuhh rindu =3