Friday, 7 February 2014

: : selesai BIG Fasa 5

: : selesai suda satu lagi program besaq .
Bina Insan Guru (BIG) Fasa 5 .
punya la awai kelas aku buat kali ni . semangat lebih kali ni .
budak kelas lain tak wat lagi , kami dah p dah BIG .
bagus kan kami ni . HAHA .

utk program kali ni , kami kena p melawat sekolah cemerlang .
aku tataw apa pun , yg aku taw dah siap krtas kerja semua then p melawat sekolah .
itu pun taw last minute pun . punya la malaih nk amek port aku ni . hee .
so , kali ni depa pilih nk melawat ke Sekolah Kebangsaan Kampung Jambu .
tak la jauh mana sekolah ni . di Taipng ja pun .
tapi hmpa kena ingat , yg kami melawat ni sekolah kluster der walau nama kurang komersial . hehe .

ketibaan kami di SK Kampung Jambu , Taiping .

aku dengan En. Sharifuddin , lecturer yg observe BIG kali ni .
( pakai songkok . cover rambut gaya Gareth Bale dah ni . tak kenai Gareth Bale p gugel . haha )

sesi brgambaq brsama Unit K2 , K19 dan pihak sekolah .

guru besaq skolah ni pempuan taw . kelas kau jahhh . 

gambaq lepas habis sesi .

boleh tahan jugak laa pencapaian sekolah ni .
memang patut dapat sekolah kluster pun .
usaha pihak pentadbir sekolah dalam sesuatu bidang mmg thorbaaiikkk .
ada ja yg depa nk bikin . respect gila . .
hope sekolah ni terus berjaya laa ada masa akan dtg .


NotaKakiMaki : yang penting kita enjooyyy !

6 comments:

Ina Amani said...

haha tuh lah omputih kata don't judge a book by its cover. nama je cemtu tapi fuyyooo haaaaa!

asyikin bam said...

nice abg..lengkp padt n mutakhir leh jdi pemberita tv1

Gee Lion said...

comelnya nama sekolah tu.
secomel prestasi dia jugak..
>,<

yana said...

bakal cikgu ni.. :)

Cik Puan said...

Dah guggle ape maksud bale tapi tak jumpe..hampeh :D

miLa saim said...

jambu ada sekolah..femes jambu..hehe

BIG smpai fasa 5 da? hmm..lau ismp utm..ktorg nyer BIG sekali je..wat kat kem dayang..tp lebih kpd ilmu perkhemahan..