Wednesday, 19 February 2014

: : enjoy time !

: : lama gila aku tak p main boling . sibuk teramat sangat .
sampai aku nk jenguk blog sendiri pun payah sebenaq nya .
dan akhirnya , hari ni baru dapat peluan nak main . fuhhh .
maklum laa , elaun dah masuk . kena plak kelas petang batal .
memang set nak p main boling laa . haha .

waktu ni laa aku dapat enjoy sat .
asyik sibuk dengan kelas ja . penat der . . aku bukan robot .
hujung minggu ni dah ada kem perkhemahan pengakap plak .
Manik Kayu Fasa 3A dan 3B .
kompom dah tak dapat nk enjoy minggu ni .
nak balik umah pun tak dapat . . sedihhh .

bila lama tak main , mula laa sakit sana sakit sini .
ada ja tak kena . ni bukan alasan taw . HAHA .
tapi itu lah kenyataan nya . cewahhh .

like . best gila boling di Mydin Meru :)

kasut saiz 7 sedia beraksi .

fokus itu penting .

come on !

akhirnyaaaa . . . merapu2 ja . HAHA .

dah biasa pakai bola sendiri masa main di umah , so main kali ni biasa2 ja laa .
ada yg jadi , ada yg tak jadi . biasa laa tu kan . hee .
habis ja boling , masa bershoping pulak . 
tapi aku tak beli apa2 sangat pun . sebab dah shoping awai .
beli mana barang yg tak dak ja kali ni . 
cukup2 laa duit kluaq macam ayaq . fuhhh .

meggi woiii . wajib beli tuu . HAHA .

ni member funny ni . HAHA .

berpoyo2 sat dengan Ihsan dalam fitting room . gila . HAHA .

lepas ni , masa untuk sibuk dengan assignment dan presentation .
wahhhh , bila lagi laa aku nak dapat enjoy2 macam ni .
mesti tak dapat dah kan . rindu laa nk enjoy mcm ni . huhu .
(ayat pasrah semacam ja . padahal assignment semua buat last minute.)


NotaKakiMaki : kita enjoyyyy ! sy bagi 4 bintang Daia :P

9 comments:

Nurul Qalysa said...

main boling memang best!!!....hehee

Junkyo Hikari said...

rindunya nak main bowling dgn member.. bilah agaknya leh sambung belajar balik TT^TT

btw dat pose XDD ahahaha...

aik? lenguh2 jgak ke kalua main bowling? ahahaha :D

magi tak sedap.. and boikot magi tapi kalau mamee atau indo ape tah yg tuh mkn XDD sbb sdap :3 hehehe

happynya cikgu ngan kengkawan.. XDD ahaha.. seronok btui.. XD

Anizz Annisa said...

sejak dh habis blaja nie.. dh lme dh xmain bowling.. rindu plak nk main bowling ngan kawan2..huhu..

Nurfatin Liyana said...

macam best je main bowling :D
saya tak reti main. hehe ^_^

Encik Suami said...

cantik warna baju ihsan dlm fiting room tue?warna apa je yg ada ek?

Hafiza AizZawa said...

kat mydin meru ada boling ey... enjoy betul tu..jgn lupe siapkan asimen...

Ina Amani said...

wah bestnyaaa :D

Gee Lion said...

megi je en.Faiz?
:p

raudhah hisham said...

best best, gamba yang last skali tu. ingatkan perempuan je yg suka buat macam tuu. heeeeeeeee