Saturday, 5 April 2014

: : menyusuri dunia pendidikan

: : amboiiii tajuk entry . kelaasss kau jaahhh . HAHA .
tajuk ja yg lebih gempak dia . padahal x dak pa pun .
entry biasa2 ja aku buat ni . 
saja laa nk cerita pasai praktikum di sekolah .
tu laa tajuk macam tu rupa . 

seminggu di sekolah , aku rasa okay lagi laa .
kehadiran aku dgn kawan2 pun diterima komuniti sekolah .
tak laa rasa mcm orang asing ja kt situ .
murid2 pun syok dgn kami .
asal jumpa ja ,"bye2 cikguuu ." HAHA .

bab mengajaq tu , jd masalah sikit laa .
kalau mcm aku ni kena mengajaq tahun 2 dan 3 .
yg jadi masalh nya bila basic depa lemah .
jenuh kita ajaq , depa susah nak faham .
kadang2 tu trpaksa amik balik tajuk2 tahun 1 .
fuhhh . naya jugak laa .

tiap2 hari kena buat RPH . KSSR plak tuu . haihh .

seronok ja depa dengan aku , Dom , Daus . hehe .

minggu depan kena laa observe dah dengan cikgu pembimbing dan lcturer .
so kena pastikan segalanya okay laa .
nk siapkan semua kerja awal . malaih dah nk tangguh .
ni pun ada lagi assignment yg tak siap lagi .
leceh gila nya nak buat time sibuk ni . 
kena list kan siap apa kerja kena buat .
kalau tak , mesti ada yg aku luupa .


NotaKakiMaki : tak dak peluang nak blogwalking , sibuk sangat2 :(

13 comments:

Bella Nabieyla said...

Waaa jadi cikgu ? best best :D gdluck okay!

Fairuz Aqilah said...

hehe.. comel je. seronoknya jadi cikgu! tak kesampaian... takpelah. please share lagi ye! can't wait for more stories! hehe.

Miza Lee said...

untunglah da jd cikgu..hmm, miza pon nk jadi ckgu..doakan stpm result miza..heee.. :)

Miza Lee said...

untunglah da jd cikgu..hmm, miza pon nk jadi ckgu..doakan stpm result miza..heee.. :)

Miza Lee said...

untunglah da jd cikgu..hmm, miza pon nk jadi ckgu..doakan stpm result miza..heee.. :)

Miza Lee said...

untunglah da jd cikgu..hmm, miza pon nk jadi ckgu..doakan stpm result miza..heee.. :)

Miza Lee said...

untunglah da jd cikgu..hmm, miza pon nk jadi ckgu..doakan stpm result miza..heee.. :)

Miza Lee said...

untunglah da jd cikgu..hmm, miza pon nk jadi ckgu..doakan stpm result miza..heee.. :)

Nies alhaQ said...

Praktikum elok2 wahai cikgu :)

Azwar Syuhada said...

Cikgu pun selfie juga ke?hehehe

Nor Aznida Abu said...

gud luck ye cikgu,,hehhe

Nor Nadia Syakila Jamal said...

All the besttt la kawan..
teringin nak mengajar. nak sangat.. tapi takde lagi peluang..
hoho.

Rexylla said...

good luck.

jemput singgah ke blogshop kami.
blouse dan maxi dress yang cantik dan murah.