Monday, 14 April 2014

: : sibuknya :(

dah masuk minggu yg ke 3 praktikum .
eh ehh , sat ja masa brlalu . kan .
bangun tidoq , siap2 p skolah , mengajaq , balik .
lepas tu siapkan RPH smpai laa malam . 
lepas siap RPH dgn BBM semua tu , p masuk tidoq balik . 
benda yang sama tp letihnya berganda2 .

haha . sebelum praktikum sibuk benda ni laa .
skg ni memang tak dak masa nak bergaming .

minggu ni aku akan di observe oleh guru pembimbing .
utk observe yg lcturer punya aku tataw dia nak mai bila .
kalau dia rasa dia nak mai , dia mai laa .
jenuh jugak laa tuu . yg penting kena siap sedia tiap2 hari .
kalau tak naya laa aku kalau di observe msa tak sedia .

untuk masa skg ni , mmg terhad masa aku nk blogging ni .
hope minggu ni tak seteruk dan sibuk minggu lepas laa .
aku dah lama tak blogwalking .
nak jugak tgk2 blog hmpa semua .



NotaKakiMaki : kawan , gunakan peluang yg ada sebaiknya .
jgn pabila terlepas baru tergadah menyesal tak sudah .

3 comments:

Adam Faiz said...

Wah.Gudluck ya :)
NEW ENTRY: Siapa Betul Ni ?

Junkyo No Hikari said...

wow... sibuk betul :D
jeles huhu TT^TT

btw good luck.. XDD
time lect sy bila ada pemantau nak masuk tengok kelas.. dia pun gelabah... dari yg gila2 trus straight ja muka.. badan tegak.. muka tu tadak senyum2 ahaha XDD

takpa kami mai blogwalkin sini hohoho XDD

Fairuz Aqilah said...

dah kerja memang seriously rasa penat dia tu lain macam. masa qilah dulu mula2 practical pun, tak pernah2 buang tabiat tidur pukul9, tapi boleh letak kepala terus lena. pukul9 ok! ajaib. apapun, all the best! lagi2 untuk yang lecturer datang assess tuh, seriously serrem but good luck! you'll be fine, insyaAllah. ngajaq leklok naa... ;)