Thursday, 31 July 2014

: : Salam Aidilfitri semua !

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin semua !
rasa macam tak terlambat lagi nak wish Salam Aidilfitri buat semua kawan2 .
maklum laa , bila balik kampung susa la nk blogging ni .
dengan internet slow nya di kampung , laptop pun x bawak .
dan yg paling penting , duk sibuk beraya laa . hehe .
mana nk sempat wish masa raya 1st hari tu kan .

dan raya kali ni rasa macam kurang sikit meriah laa .
maybe sebab nya family aku tak lengkap raya ni kot .
adik bawah aku kena kerja masa raya 1st ni sedangkan kami semua balik kampung .
maknya nya , dia beraya beraya sensorang ja laa di rumah .
kena kerja plak tu masa raya , alahaiii . kesian dengaq nya tuu .

so , inilah hasil kamera pada raya kali ni . simple saja .










raya kali ni agak istimewa sebab nya hari lahir ayah jatuh tepat pada 1 Syawal .
28 Julai 2014/1 Syawal 1435h , Happy Birthday Ayah ! 
moga panjang umuq dan murah rezeki . semoga hidup sentiasa diberkati .
memang inilah yg buat meriah sedikit sebab hari lahir ayah .
tapi still terasa kurang sebab adik tak dak skali dgn kami semua .
ni semua gara2 kena kerja punya pasai laa ni . haihhh .

so , camna ja dengan raya hmpa semua ?
cerita laa sikit dengan ceq . hehe .


NotaKakiMaki : hope , satu hari nanti dapat beraya bersama :)

3 comments:

Nur Inani said...

salam lebaran :) bagi duit raya ke dapat duit raya tu :p hihi

Izzati Amira said...

muka dapat duit raya tu yg paling best!! heheh

syazrah tarmin said...

waaa... dapat duit rayaa.... hahhaa... apa pun selamat hari raya drama king.. n selamat hari lahir utk ayahanda ... hahah :D