Friday, 13 January 2012

: : penangan DEGREE PERGURUAN~

: : fuhhh .  baru dua minggu masuk kuliah , macam-macam kerja dah kena buat .

busy tak terkata nihh . :P


emm . .

dan aku masih geram dengan line wifi macam haram nyaa . lembab tahap dewa . .

cmna aku nk access internet cari maklumat klau wifi pun selalu tak dapat .

takkan laa pihak pengurusan lgsung tak perasan kmudahan wifi laa ni teruk gila . . takkan goyang kaki makan gaji jaa .

aduyaiiii . . .



harap ja byk link connectionnya .. tapi lembab jugak .

terasa nk hack jaa wifi ni :P




berbalik pada tujuan utama aku tulis post ni .

hmm , memang blajaq kali ni agak mncabar sebab aku ni bakal bergelar pendidik . . *cewaahh , ayat skema gitu . wekk .

buku pun tebai bukan main lg . nk tengok pun tak lalu .

entah laa sempat abis membaca buku-buku ni .



ohh pedagogi~


kertas pun belambak-lambak laa dapat awai sem ni .

tiap-tiap ari ada ja kertas yang dapat . ohhh , penuh laa fail aku mcm ni .

untung tokeh mesin potostat . hee .


dan aku masih mencari masa untuk menyiapkan header blog orang .

tapi asyik sibuk jaa . alahaaiiii . . . .

anyway , header tu tetap kena buat sebab aku dah janji nak buat . cuma lambat laa siap nyaa . sori derr~



dan macam biasa , dalam sibuk-sibuk pun aku takkan lupa benda alah ni >



rubik kiub~


senantiasa bermain . syok kan .

hehe .

pusing sana , pusing sini , last-last rasa nk hempuk bila salah step .

;D

15 comments:

semutmerah said...

HAHA. baru semester pertama dah gelabah la si faiz nihh. pelanpelan laa. :) enjoy ur first sem degree. it was fun dude.

* good luck in being a good teacher :)

ika said...

heh...line tenet dekat U or Kolej or Maktab mmg gitu...perlu bnyk berzikir untuk di akses...=.=" btw...study lek lok tuk anak bangsa...hehe...

cikpinky said...

bru sem1 ke..hehe...bese la..hidup kt IPG ni nt mkn-tidur pun dgn kertas2 nota/present..

Rapunzel Cikilolo said...

sebut pasal rubik kiub. aku sekali je pernah settle kan... :)

Rozita a.Halim said...

alaaaa..ilek la der. patut syukur tau at least mgunung gak bar wifi at mktb hang. at mktb aku 2 bar jek kot..hahaha kalo tanak skit hati bli la beruk bang...dgree elaun an masyuk.takmolah dekot okeh ^.^V

: : sang drama king : : said...

: : wahhh . sume ni pljr ipg jugak ka ?

hehe .

semut merah > enjoy laa sgt2 ni . *mata keatas , tgn didada . :D

cikpinky > hehe . tw2 ja . mmg mcm tu kan . cekgu laa kata kn . :D

rapunzel > lama2 pndai laa maen rubik kiub tu . hee :D

rozita > hee , x dkot pun eah . hehe .

..ika itu aku.. said...

sem ika dah abis daaaa..
saje je kan..hoho

: : sang drama king : : said...

: : ika > wahh . untung laa ika . jeles~
;D

maizatul azrina Yaakob said...

gud luck,da masuk fasa ijazah kan... =) cuma nak taw ipg tu ,raja jadi pendidik subjek ape?? sbb kita ada kawan amek pendidikan islam kt ipg ipoh =) hehehe anyway gud luck...jgn stress2

: : sang drama king : : said...

: : ohh , ada kawan amek sbjek agama jugak eah ? sapa tu ? hee . kenai kot . .

maizatul azrina Yaakob said...

kenal x akmal fahmi n muhammad ajwad suhaimi?? hehe

: : sang drama king : : said...

ohh . kenal3 . dua2 tu classmate . :D

maizatul azrina Yaakob said...

la yeke...haha xsngka lak =)

: : sang drama king : : said...

@maizatul azrina Yaakob
: : cmna leh knal lak ?

maizatul azrina Yaakob said...

akmal tu dulu classmate time kt mtrik before dye msuk ipg... then ajwad tu knl kt fb...=)