Sunday, 8 January 2012

: : wifi macam siput sedut~

: : suma pakat tanya , aku tak on9 ka ? x update blog ka ? tak bukak blog ka ?


ni ha jawapan nya >

harus diingat kan bahawa sesungguh nya diriku ini sudah berada didalam kawasan kampus pengajian yang mana wifi nyaa terlalu lembab macam siput sedut . *ayat skema~~

grrrrr .

bukan aku tak mau on9 atau update blog , tapi kalau wifi pun mcm sial , cmna aku nk bukak internet .

dah berapa ari duk terperuk macam beruk kat dalam ni .

kejap2 ok , kejap2 tak ok .


la ni baru leh bukak blog , on9 , brtwitter . tu pun sat ja .

lepas tu , wifi tak dapat balik nk connect .




terasa macam patut pakai broadband balik ja . tapi tertinggai kt umah plak .

alahaaiiii . . .

11 comments:

maizatul azrina Yaakob said...

siput sedut lagy laju drp wifi hehehehe....

~Nana BamBam~ said...

beli jep berukband..haha

: : sang drama king : : said...

maizatul > hehe . betui3 . ni mmg x leh bukak lgsung . teruk sangat2 .

nana > hee , dah ad pun tp trtnggai kt umah . mlas nak balik . JAUH~ :D

semutmerah said...

cian kat raja drama xdapat nak berblogging. teehee. :) tapi dulu okay je berblog masa duk asrama. heeheee :)

# ingat guna broadband. :) guna wifi upenya. heee

: : sang drama king : : said...

: : haha . nyenyeh nyaa dy ni . broadband tggai kt uma laa . trlupa nk bwk + x da pitih nk tpup broadband . haha .

Syira Rara said...

hai..lembap mcm siput ayat yg selalu sy guna kat P1 wimax rmh sy..haha..sy bru follow ur blog..klau x kisah singgah la blog sy, kalau sudi follow yea..blh share cerita (^_^)

fielah said...

siput sedut sedap di makan... heehee... ^^

: : sang drama king : : said...

: : syira > hehe . p1 wimax lembab eah ? x prnah guna . em , nty sy jnguk blog awk :D

fielah > sedap jugak kalau kena masak lemak . haha . *tak makan makanan laut laa~ ;D

nana chiboleg said...

wawr.. bagus banget ya templatenya :) mari berkawan ya gan..

kunjungi blog aku juga yya
http://catatannanachiboleg.blogspot.com/
hha :D kasih coment kembali

LL Cool J said...

pakaila maxis broadband..laju woo..promote jap..:)

mira maisara said...

samelah kite kt sini..hadoi..smpi berasap punggung mnunggu..*oke itu tipu