Sunday, 1 January 2012

: : selamat datang 2012 !

: : wahh . 1st entry untuk tahun baru ni .


aku pun bukan taw nk tulis apa . cuma teruja pulak nak post something untuk sambut tahun baru ni .

welcome 2012 .

aku harap , tahun ni jadi tahun terbaik aku berbanding dengan tahun-tahun sebelum ni yang agak kucar kacir .

dan tahun baru ni , aku nk pasti kan kucar kacir tu tak berlaku lagi . tak perlu laa pisang berbuah dua kali kan ?




selamat tahun baru wat hmpa sumaa .


so , sempena entry baru ni , jom laa layan sat lagu najwa latif ni . ( x ada idea dahh nk taip apa . haha :D   )




ni lirik nyaa :


engkau duduk disitu,
diam tersipu malu,
mahu mendekati aku ..

aku mulai resah,
hatiku jadi kebah,
melihat dirimu aku rebah..

tapi hati ini kuat menyatakan,
kau terkini duduk di carta hati ..

lalu cinta kite bermula,
dari mata turun ke jiwa,
dari teman menjadi cinta,
dan berjanji untuk setia,
sehidup semati kita,
menjanjikan bahagia,
untuk kita berdua selamanya ..

ooh..lalala..hahaha..hmm..

jangan engkau jangan pergi,
jangan tinggal ku sendiri,
jangan tinggalkan carta hati,

kau janjikan bahagia,
ku janji kau tak terluka,
teruslah berada di carta hati kita :) 



*P/S : let bygones , be bygones . moga tahun baru ni juga yang terbaik buat hmpaa ;)

7 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

selamat tahun baru :)

: : sang drama king : : said...

: : slmt tahun baru juga :D

Original CikTeddy said...

lali dh dgr lgu tuh..huhu neway,slmt taun x brape bru^^

: : sang drama king : : said...

: : oke~

محمد رازيق said...

selamat tahun baru bro!!!. moga azam baru kome tercapai/ free2, jmput singgah blog ak, jmpiut bc DAHULU itu.

Syaifuddin said...

singgah dan follow sini ..blog ni cntek la ..lawa gler

dill said...

salam 2012!

dill.