Monday, 27 February 2012

: : bila bosan~

: : baru sehari start kuliah , dah merengek nak ari jumaat .

pehhh , syok sikit cuti . tak best btoi ari isnin ni . HEHE .


emm , lagipun assigment semua kena submit jumaat .

lepas tu , boleh laa balek ke rumah .

dan nak balik ari jumaat jugak laa . bukan ada apa dah kt sini .

yeaaarrgghhhhhh . bersiap sedia untuk PBS pulak .  *PBS tu pengalaman berasaskan sekolah . kiranya kena p sekolah laa nak wat kerja sikit . hee .



ehh ehh ehhhhhh , baru teringat . sukan IPG ari khamis nni . .

aduyaaiii . . maklum laa , tahun ni tak berminat nak join apa2 acara pun .

kaki pun sakit jaa . alahaaiiiii . .

:(


esok dah laa ada kelas ganti .

malaih betoi aku nak p ni . sat g jadi macam tadi . dah boring sangat , aku pun wat laa kerja sendiri .

dan ini lah hasilnyaa >



duk tengok jam~

bilaa la nk habis kelas ni . dah lapaq sangat . 

:P



hp para cekgu-cekgu yang bakal ditukar bila elaun masuk lagi .

hihi.



ahhh , barai3 . 

ni dah tahap mengantuk + bosan sangat ni .

terpaksa wat kerja luar jangkaan . 

HEHE .



Cek ABU dan gaya tersendiri .

HAHA .


aku tataw laa esok mcm mna plak .

lagi pelik-pelik yang akan aku buat nampak gayanya klau TERDESAK sangat tu .

hehe .



OKEH , siap sedia untuk menyiap kan assignment .

FIGHTING . FIGHTING . FIGHTING ! ! !


*P/S : hp mahai mana pun , kalau tak da kerdit dan "tak berbunyi" tak guna jugak . KAN ?

5 comments:

Iffika | Ruslan said...

memang dah bosan tahap melampau la ni kan .

Yana Libra said...

hp x tahan~~~~ :p

M@W@R Q@SeH said...

study kt mane tu?

faradiyana mutussin said...

kira dah trlmpau boring dah ney..kalw tpn tue xbrbnyi humban jak..hehehehe..=)

faradiyana mutussin said...

trlmpau boring sdah kw ney..kalw kw boring sbb tpn tue nda brbunyi kw hmban jak dkat dnding..hahahaha..