Wednesday, 29 February 2012

: : merapu di malam hari .

: : kebosanan melanda dalam diri . seriuss . . .

aku tataw nak wat apa . padahal assignment belambak-lambak lagi yg tak wat .

tapi terasa kebosanan , keboringan , kekosongan , macam-macam laa .

so , bila datang bosan ni , macam2 jugak laa benda pelik yang aku wat .

sat tgkap gambaq tu , sat gambaq ni plak . .


gambaq2 yang aku tangkap .

bosan sgt2 dah ni  :P



muda dulu .

err . . . . .



IHSAN NASHI .

hang baca  msg ni balek .


emm , terasa malas tahap dewa nak wat assignment ni .

entah bila laa rajin nak datang merasuk aku ni .

kesudahannya , wat last minit jugak laa . masa tu , mesti idea melimpah macam ayaq jaa .

lepas tu , tidoq tak cukup . mula laa mengantuk dalam kelas .

biasa laa tu kan . HAHA .



niat nak wat assignment tu ada , tapi ada cerita best plak .

new movie . baru download . HEHE .

HANTU DALAM BOTOL KICAP .




ahhh , memang tak wat laa assignment aku ni .

jom tengok cerita ni . 

HEHE .



4 comments:

semutmerah said...

sarung hset setan !
hehe. asimen asimen !


zZZZZzz!

Rapunzel Cikilolo said...

kalau rajen buat assignment bukan student malay kot.

masa dulu aku malas oouh!

AlyNn NyzAa said...

best x citer tuu?? da dload tapi xtgk agy...xde mse..huhuhu..

cik.blogger said...

perh.....