Sunday, 26 February 2012

: : tomorrow is monday ? DAMN . .

: : pasai apa laa cuti kejap sangat .

tak sempat nak p enjoy pun , dah nak ari isnin . .

uhh , parah2 . .


sok dah kena submit assignment perkembangan kanak-kanak .

tinggal sikit ja lagi nak siap kan .

tapi tak apa . . . malam ni sempat siap kan .



kita rilex laa dulu . . HAHA .

mai laa join aku tengok crita AZURA .




layan jugak tgk cerita ni . .

dapat laa jugak release tension sat .


pedih dah mata aku ni duk wat assignment ja . 

biaq rilek sat tengok AZURA ni . hihi .


*P/S : jangan biar kan hidup anda dselubungi ASSIGNMENT~

4 comments:

Bahrain said...

best tak movie ni?

anis madu said...

mentang la ada neelofa, tu yg hang layan ja cita azura tu kan? haha

LiNda said...

best ke cite azura ni...

: : sang drama king : : said...

: : em , boleh tahan laa movie ni . hihi .