Sunday, 24 June 2012

: : futsal malam minggu~

: : waahhh wahhhh waahhh . .

keletihan tahap dewa punya laa .

jarang maen futsal malam2 ni . maklum laa , aku ni rabun .

dah laa rabun , silau plak tuu . nampak tak nampak ja bola tuu .

HAHA .


start maen tadi awal . aku antara orang 1st datang maen dan orang last balik .

dari pukui 1020pm sampai laa pkui 0210am ni .

berapa jam aku maen tuu oiii .

tapi x dak laa maen straight dari pukui 1020pm hingga 0210am tuu .

mana team yg dah dapat goal , kluaq laa .

klau straight , memang dah tenat dah aku . HEHE .

tapi paling lama tadi dapat maen 5 game straight laa .



dapat elaun , kena cari kasut futsal plak ni . HAIHH .



maen smpai luka . adat bermain laa tuu :)


elok ja habis maen , kita tengok bola plak .

kan game malam ni best .

spain vs france .




team feberet aku tuuhh . mana leh lepaih tak tengok .

hope2 spain menang laa .

HIHI .


chow chin choowww . tengok bola dulu .

tapi bola tu bola jugak . hmpa kena ingat " bola didahulukan , awek diutamakan "

pesanan ikhlas ni dari insan yang terluka . nampak tak gmbaq luka tadi tu .

HAHA .


P/S : maaf . aku single . HAHA .

8 comments:

semutmerah said...

Spain menanggggg ! HAHAHA .

Nor Amira said...

camne main kalau rabun plus silau ....erkkk hehhhe

zizie said...

luka kecil je bro...

Nur Emilya said...

2-0 woe :) Jumpa German lah haha :D

Ety said...

hahaha. insan terluka ek ? luka tu taruk ubat, kang elok lah la tu :D

siti_naqiah said...

amboii smpai luka2..smgtnye dia, hehehe

Cik Eyra said...

hamboiii,bola d dahulukan,awek d utamakan,bkn maen eyhh..hee

: : DRAMA KING : : said...

aaja : jumpa di final :D

amira : rabun silau laa tu . HAHA .

zizie : kecil , tapi luka dihati tiada sapa yg taw . cewahh . HAHA .

emilya : hope mcm tu laa . final :D

ety : masih x elok :(

siti naqiah : semngt kesukanan tinggi msti ad :D

eyra : ayat ja tu . hehe .