Tuesday, 26 June 2012

: : result ?


: : oh oh ohh . damn~

tak syok btoi la dapat result ni .

hilang kan mood sj . tu laa ,  tyme exam maen2 . malaih nk baca .

kan dah barai result . menyesai pun x berguna .


seronok tengok kawan2 laen dapat result .  depa suma hebat2 blaka .

majoriti budak kelas aku dapat 3.8 keatas .

hanya aku dan beberapa kerat lg dapat 3.8 ke bawah .

nak wat cmna kan . rezeki sapa yg berusaha la .

usaha lebih , so result pun mesti la lebih .


kalau macam aku ni , esok nak exam , malam tu baru nak bukak buku .

padan laa dengan result .

HAHA .


segan aihh nak tunjuk pointer .


tak pa laa . sem ni kita usaha lebih skit . kan ?

baru laa leh cover skit pointer sem ni .


tapi . .

yang penting bagi aku skg ni " ELAUN " .

tengah duk menunggu elaun ja ni .

ada kata bulan 8 baru dpt . tapi semua itu hanya dusta .

bendahari jpp kata maybe tgh bulan 7 masuk elaun ni .

HEHE .



elaun , aku menunggu mu .


sekurang2 nya , ni la berita gembira buat aku skg ni .

dah laa sakit maen futsal tak hilang lagi .

luka pun lmbat btoi nk sembuh nya . padahal kecik ja luka nya .

insan yng terluka lagi nmpk gaya nya .

HAHA .


P/S : ilmu bukan terletak pada pointer :)

20 comments:

Fatihah said...

congrats !

cikpinky said...

xpe..ad mse lagi tu nk baiki pointer :)

Nenek Sayha said...

Tahniah cucu sang raja drama nenek ucapkan :D
dal lame follow belog cucu baru ferasan cucu sarjana jugak :S
paiz ghupenye O.O

nadzirah sofia said...

insan terluka yg tak bole bla tu :P

ShalleyaNna said...

wahhh!! tahniah2.,,,!!

: : DRAMA KING : : said...

fatihah : thanx :')

cik pinky : buat yg lebih baek sem ni :)

sayha : laa ,, ingat kn sapa td :P

nadzirah : hee . no komen~

shalleyanna : tenkiu yea .

buboo said...

congrates awok :D

buboo said...
This comment has been removed by the author.
Cik Eyra said...

berusaha dan terus berusha..
chaiyok !

Yana Empire said...

mak aii cikgu................ semuaaaa AAAAAA ... HEBAK LAA CIKGUU ;)

farah amirah said...

bersyukur :) and usaha + tawakal. jgn give up oke

NURUL NAJWA said...

whoaa!! hebadd! congrets! :D

Acik Ain said...

okea , saye dahh nampakk elaun awak akn msok takk lame lgg , jgnn lpee blnje sy mkan sblnn , eh!

khairolina said...

hak2..biasala belajar last minit... tp xpala,ok ja tu pun...

missha said...

ilmu bukan terletak pada pointer <------agree :)

: : DRAMA KING : : said...

bubo : thnx awok :D

eyra : terima kasih atas nasihat ;)

yana : ishh , ad lg hebat . 4flat pun ada . sumpah jeles~

farah : syukur . tenkiu :D

: : DRAMA KING : : said...

najwa : hebad mna sgt pun . anyway , tenkiu yea ;D

ain : keh keh , awk la blnja sy . :D

khairolina : nyesai blajaq last minit :(

missha : hee , thanx :D

Pecinta pink^^ said...

wah..tahniah:)

fyna said...

takpe2..next sem wat lebih baik lagi.. ^^;

: : DRAMA KING : : said...

pecinta pink : tenkiu :)

fyna : yup . fighting 4 this sem :D