Sunday, 16 September 2012

: : enjoy time :)

: : setelah lama sibuk duk wat asgment , maka aku dengan ini ingin merilekkan diri sebentar .

penat weyy . tiap-tiap hari tidoq lewat . terkejaq nak siapkan asgment .

la ni baru laa ada masa sikit nk jenguk blog , nk blogwalking ke blog orang suma .

fb pun jarang nk bukak . layan twitter lg best . KAN ?


anyway , ak nak guna masa ni untuk rilekkan badan , minda bagainya la .

so , semalam puas laa p berjalan . lepak kuala kangsar , parit buntar then taiping .

lama sungguh tak p kuala kangsar . dulu aku pernah duk kuala kangsar .

bila datang balik , fuhh . syahdu nya laa . macam2 teringat .

segala memori duk kuala kangsar masih segaq dalam ingatan :')



lepak muzium :D



jauh beza dgn masa kecik2 dulu :D



istana iskandariah . tersingkap memori khas :') 



masjid ubudiah , kuala kangsar . cantik sangat2 .



para rider . otw ke umah ustaz zakaria . open house :)



ustaz zakaria . (pengerusi Darussyifa Perak)

lecturer kami , ajaq pendidikan akidah .



cantek kan bunga ni . dan masih mencari bunga yang cantik akhlaknya :D



lepak parit buntar . 



harimau tu marah sebab aku pijak kaki dia . HAHA .



gara-gara tgkap gmbaq ja , tak pasai2 ramainya nk suh aku tgkap gmbaq family depa .



tengok gmbaq sebelum pulang ke ipoh :D


penat der . selamat laa tadi tak p umah terbuka sorg lg lecturer . hujan~

kalau tak , bergambaq lagi laa aku . HAHA .

esok ! gambaq di ******** . rahsia laa . mana leh bagitaw . hehe .



P/S : setiap gambaq , ada cerita , ada memori :')

4 comments:

Ezy Chiaki said...

lebau senyum.. selebau senyuman singa..
haha
eh singa ke rimau 2?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa bersantai sana sini sih.. hiiii

Fiza Suhaimi said...

parit buntar, rindunyaa..dah 7 tahun tinggalkan parit buntar..memories still segar dalam ingatan :)

bestnyaa berjalan sana sini :D

Hot Gimmick said...

Best dapat jenjalan kan. ? Err, twitter? Rajin tak? Follow me? *mcm iklan syampu pulak* @izlyalullaby