Tuesday, 4 September 2012

: : sibuk berassignment

: : perghh . sumpah , memang waktu ni waktu paling gila .

kerja belambak-lambak . elok ja balik dari PBS kt sekolah , kena siapkan kerja .

assignment , laporan , presentation . semua nya menunggu aku .

fuhh . tadi sepatutnya ada presentation . tapi mintak tangguh . tak prepare lagi .

agak gilaa kan .


so , post kali ni aku nk letak gambaq ja . hgpa tgk ja la naa .

lama dah pun aku x update entry . kesian kt stalker2 aku . HAHA .

gambaq ni ak snap masa aku duk wat PBS kt sekolah .

kalau macam sem lepaih , aku wat kt sekolah kebangsaan sungai wangi .

kali ni aku wat kat sekolah kebangsaan simpang empat , sitiawan :D


PBS 


anak murid aku :D



surat dari anak murid . hari last di sekolah :')



guru besaq . kacak kan ?



anak murid aku yg kiut :D



santai bersama murid kelas 5 Gemilang~


LEPAK-LEPAK :D


bowling mesti maen :D



i'm in Holland :D



semangat tolong ayah kt kebun sawet . anak mithali~



bertungkus lumus siapkan BBM matematik . haihh .



berat naek ! yeahh . 



singgah hirup udara pantai :)






taman paya bakau a.k.a taman kera :)



tolak dah kami tawan . anda bila lagi ?

HAHA .


kalau nk upload suma , memang penuh laa blog ni dgn gambaq ja . 

hehe . banyak sangat plak gambaq minggu lepas .

emm , hope minggu ni minggu last la aku sibuk .

minggu depan nk enjoy dah . HAHA . banyak rumah terbuka minggu depan .

so , kena cepat2 puasa 6 . nnti melepas plak syawal . 



P/S :  hargai masa yang diberi . nanti anda akan menyesal kalau dibiarkan berlalu pergi :')

13 comments:

Nadia Elena said...

perghh untung laa dapat surat.. >,<

Miss Fifi said...

wah,bestnye dh buat pbs.
tak sbar nk tgg turn kte pbs lak ^^,

semutmerah said...

Boleh saya nak baju Deli tuh?
Baju hitam ada tulisan PARIS !

♥ Nana BamBam ♥ said...

ayat 'Abg Comel' tu geli lak dengar..kekekekekekkeekek

aisya SENSEI said...

aisyah kenal dua org Ustaz diatas..hehe..

Atiqah ab.Samad said...

ehem .. kalau boleh saya pon nak jadi peminat abang sampai ke akhirat ... kihkihkih *gelak kaw aku guling-guling* =p

chot ok..! said...

wahh,untgnya ada org mnt..hee..sweet jer laa..~~taman paya bakau??perak??

: : DRAMA KING : : said...

tenkiu semua :D

NUR AIN AZMAN said...

Taman paya bakau? NI area lumut ni. Hehe :)

ShalleyaNna said...

seronok2,,

Ezy Chiaki said...

comel giler surat..
haha

Yana Sakura said...

HOHO..dpt surat cintan dr ank murid..bese la tu an faiz..kenangan kowt..^^

wow,..bestnyer g jejalan..nk ikutt..hehe :D

Nabila Nadzeri said...

wahh, comel jee ;)