Thursday, 20 September 2012

: : kellie castle :)

: : ahh , terlambat nk update pasai aku lepak kt kellie castle .

maklum laa , sibuk nak jadi cekgu ni . ada ja kerja yg nak kena settle kan .

habis satu , mai lagi satu pulak . so , memang tak terbukak la blog aku ni .


kellie castle . tak la jauh mana pun sbenaqnya dari ipoh ni .

lagipun , tempat ni letak kat jalan aku nak balik umah .

tapi aku tak lalu laa depan bangunan ni . hehe .



ramai orang datang kellie castle .



this is kellie castle . not my house okay ?



 kami berada pada ketinggian yang amat tinggi .



geng solehuddin . *memandai ja letak nama . HAHA .



HAPPY TIME !



merenung jauh . fikir masa hadapan . cewahh :)



hye awak2 semua :P



rilek dulu bohh .



saya photophobic ? tidak3 . cuma segan ja :)



keep the memories . 



dari kmera hp . di puncak tertinggi bangunan . tinggi jugak . gayat i .



curi2 snap  . ciss .


ada lagi gambaq2 menarik . tapi biaq la aku simpan , tengok sensorang . haha .

next : lawatan ke shah alam .

lain kali laa aku post . malam ni tak larat . rasa nak demam .

maybe sebab main bola waktu hujan tadi kot . haiihhh . panadol !


P/S : photophobic is a symptom of abnormal intolerance to visual perception of light .

10 comments:

shiyda said...

waa . shiyda baru plan nk g sini ! mcm bez je . :)

Fiza Suhaimi said...

waaa.. kellie castle.. memang best.. kalau shoot dkt sana memang terbaiklah.. scenery dia cantik sangat..

tapi ada yg cakap kellie castle ni tempatnya keras skit..

azizah :) said...

bestnyaaaaaa.... teringin nak pegi! tak pernah pegi pon... nak ikooottt

dhiashahida said...

penah tgk gmbau member yg amik outdoor kat sini...nmpak cam best..:)

Hot Gimmick said...

Kalau kahwin kan, mesti cantik kalau shoot dekat sini. Hehehe :p

Y.A.B umi said...

cantik kellie castle nie... cun-2.. cantik kalo main-2 tgkap gambo kat cni..:)

Alynn Nyzaa said...

mcm bez je :)

Aida Omar said...

Salah satu tempat yg teringin nak pi.. dulu ada singgah tapi just tgk je sebab hujan. T_T Photophobic eh? hahaha.. cute je mereka2 posing.

Nurulee said...

Ee yg duk dekat sini pun tak jejak lg kellie castle ni. Hehehe =D

kiddobuttons said...

amboi. pozing sakan korang kan.
dah mcm buat video klip dah.hahhaa
btw nice bro