Saturday, 15 September 2012

: : fobia cinta



lamanya tak bukak blog . seriuss .

ni gara-gara assignment belambak-lambak la ni . ingat aku robot ka .

aku pun kenal erti letih plus penat plus macam2 laa .

bila dah hntaq assignment , macam2 plak komennya . ada ja yg x kena .

masa mula2 bagi assignment dulu tak terang pun nak macam mna .

bila dah hntaq , baru nak teguq . DAMN~


malas dah nk pkiaq . anyway , entry kali ni saja ja nk post lagu .

bosan . dan lagu ni tak tuju kat sapa2 pun .

so , kepada stalker2 sekalian jangan terasa ehh . tak dak kaitan antara yg hidup atau mati .


Lirik Fobia Cinta – Nashrin




Pijakan kaki bagai tak terasa
Setiap kali lihat kau tersenyum mesra
Tapi hati masih tak berani lagi
Menghampiri

Denyutan jantung aku tergendala
Kerana hati aku berkata-kata
Jangan terkena untuk kali kedua
Kan sengsara

Chorus
Bukan aku tak sudi bersama
Cuma diri tak sanggup terluka
Dulu terlalu percaya
Tak sangka aku mangsa
Fobia cinta

Kini kau datang tawarkan segala
Bulan dan bintang seluruh angkasa
Namun aku masih ragu-ragu jua
Tak terima

Ulang Chorus

Entah bila
Akan dapat percaya semula
Oh manusia yang kata
Cintai mereka
Adakah aku fobia cinta

Ulang Chorus

Denyutan jantung aku tergendala


P/S : fobia sungguh ~

4 comments:

semutmerah said...

Sedap lagu ni.

Pelangi Biru said...

salah satu lagu yg takk pernah lupe .

Ezy Chiaki said...

layannnn~

bukankosong said...

assigmnt punyer pasal ye

besela tu lecturer

xpe, at least kita boleh dapat ilmu extra nnti