Monday, 22 April 2013

: : done UAK Hubungan Etnik

: : telah selesai satu lagi perkara .

UAK Hubungan Etnik . yeahhh !

rasa tenang sikit dah minggu ni . tak macam sebelum ni .

dengan assignment nya , amali , presentation nya .

sampai tak ada langsung masa nak rehat . fuhhh .



langsai suda bha ~


kadang2 ada orang duk tanya , UAK tu apa ? er . . . .

UAK tu shortform utk ujian akhir kursus .

nama pun ujian akhir kursus , makna nya kelas HE dah habis laa .

itu lah sepatutnya . dan sememangnya perlu begitu laa . HAHA .

tapi tataw la kot2 masih ada lagi kelas .


mujuq laa soklan exam tadi tak payah tara mana pun .

itu pun sebab dah ada soklan spot . aku duk study soklan tu ja .

tak dak masalah laa masa nak jawab exam tadi .

lepas ni , akan datangnya final exam .

siap sedia utk final exam pulak ! fighting3x !


P/S : study biaq smart . hee .

1 comment:

MarnieyZ said...

GOOD LUCK! all the best.