Tuesday, 18 March 2014

: : dunia yang penuh ragam

: : dalam sibuk-sibuk assignment pun , mesti la ada masa utk berehat .
aku pun letih sangat2 dgn assignment yg belambak ni .
nak tak nak , aku nak siapkan seawai yang mungkin laa .
tak mau kacau hari lain .
sebab azam aku kali ni , nak siapkan kerja awal . HAHA .

walaupun sibuk , aku tetap nampak enjoy ja .
sebab aku ni bukan jenis suka nak stress2 .
menyusahkan diri sendiri ja lepaih tu . baik kita enjoy .
bila kita enjoy , sibuk mana pun kita ni tak rasa plak sibuk nya .
itu bagi aku laa . tapi tetap jugak sibuk pada hakikatnya .
cuma tak la rasa tekanan . hee .

enjoy ja habis amali olahraga . sempoiii .

troll habis ni . HAHA .

akhirnya , official suda yg aku akan praktikum di SJKC Kuala Kuang .

habis amali olahraga , teruih p tengok sekolah nya . hehe .

masih dalam bulan assignment aku ni . fuhh . letih der .
elok ja habis cuti bulan 3 ni , bulan praktikum plak .
siap sedia la aku nk mengajaq kat sekolah tu nanti .
haihh , risau tu memang ada laa .
tataw laa apa akan jadi nanti . tunggu ja laa . HAHA .


NotaKakiMaki : wish me luck ! and pray for MH370 

4 comments:

Rubiatul Adawiyah said...

haha.. tang teropong tu xde keje sangat eh?? ^^

Ninaa Hassan said...

gud lark siapkan assignment. fighting2.
haha kemain lg dok teropong :)

Ninaa Hassan said...
This comment has been removed by the author.
Official Budak Nerd said...

sama la kita ,,, 1 minggu cuti tapi homework dapat macam setahun cuti ,,
semua PBS kena buat even PBS dah ditukar menjadi PT3 ,, hurm, nasib badan ,,, :D

selamat maju jaya membuat praktikum .. :D