Monday, 10 March 2014

: : jangan stress Faiz Hafizy

: : terlalu sibuk dengan pelbagai kerja . 
arghhh , aku pun sampai sakit kepala dah ni .
tapi aku tak dak laa jenis stress .
jenis aku ni rilek2 sudah . simple ja .
nak buat apa stress-stress ni . makan diri ja .

cuma aku rasa  macam nak ja masa berlalu cepat sikit .
pergilah cepat wahai bulan yang sibuk .
tapi bila pikiaq balik , aku tak mau masa p begitu ja .
sebab masa bukan boleh patah balik sesuka hati .

assignment masih bertimbun2 ni . 
baru hantaq dua assignment . ada lagi 4 kot yang tak buat lagi .
presentation ada lagi satu , then amali ada lagi berapa entah .
aku pun tataw apa lagi kerja aku .
yang aku taw , mmg banyak lagi la kerja kena siapkan sebelum cuti bulan 3 ni .
lepas bulan 3 , dah start dah praktikum .
jangan stress2 sudah laa kan . hee .

para assignment yang masih menunggu utk dikerjakan .

dalam insta nmpk happy ja aku ni . padahal kerja belambak2 . HAHA .
ehh , mai2 singgah insta ceq . jangan malu2 : http://instagram.com/faizhafizy

sempat promote plak insta aku . hihi .
apa2 pun , kerja jangan di tangguh .
nnti menyesai tak sudah . cukup2 laa zaman itu .
skg kita berubah . tak mau jadi macam dulu lagi .
JOM SAMA-SAMA SIAPKAN KERJA AWAL :D


NotaKakiMaki : jangan lupa follow insta ceq (promote lagi . HAHA)

3 comments:

Naniey Jemiey said...

gambar kat bawah langsung tak menggambarkan stress..macam hepi je..hehe klik nuff di sini

Putri said...

x baik tangguh kerja.nanti stresss...
huuhuhu..
semoga bersemangat selalu

Ayuni Sara said...

takde insta :(