Sunday, 20 April 2014

: : masa untuk vote Miss Borneo !

: : setelah lama menyepi , kali ni baru ada peluang nak jenguk blog ni .
ohh hoiii . lama der tak bukak blog . 
rinduu nya ceq dengan blog ni .
entah apa la jadi dengan blog ni . 
ada ka orang mai melawat blg msa tuan umah tak dak .
minta maaf banyak2 naa sapa yg mai blogwalking tu .

minggu ni minggu last aku praktikum .
21-25 April , hope minggu yang baik2 saja laa .
maybe hari rabu aku kena observe dengan lcturer .
so , mengharap semuanya berjalan dengan lancar .
khamis dgn jumaat depa dah start exam .
memang tak dak kelas laa masa tu .
masa yang sesuai untuk aku enjoyyy ! HAHA .

ehhh , banyak bercerita pasai kesibukan aku plak . haha .
entry ni sebenaq nya aku buat khas untuk Lydrielyn Koh aka Lala .
dia skg tengah bertanding untuk Miss Borneo Ethnic Pageant .
ramai lagi yg dia kena bersaing . semua hebat2 belaka .
jadi , aku mohon sangat2 jasa baik hmpa semua laa .
untuk bukak link dan gambaq kat bawah ni , then like gambaq tuu .

klik gambaq ni dan mohon jasa hmpa semua untuk like yea .
kalau tak boleh , ni link dia >


sama2 kita bantu Lala dalam pertandingan ni yea :)

jasa baik hmpa semua ni memang aku hargai sangat2 .
satu like yg hmpa sumbangkan amat bermakna buat aku dgn dia .
dan thanks yea tolong Lala dalam pertandingan ni .
kalau ada yg nk share , amat2 la dialukan . 
share laa kat mana2 pun , di FB ka , twitter ka , blog ka .
mana la taw , dgn pertolongan hmpa ni dia boleh menang untuk Miss Borneo .


NotaKakiMaki : jutaan terima kasih buat hmpa yg sudi bantu :)

16 comments:

Yaya Nbihah said...

okay . done like ^__^ .

Fhatin Amelia said...

done ;) good luck

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Done! Singgah follow tuan rumah jg (^^,)

*Jemput join GA saya yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

Yun Sing said...

Done.. good luck :)

Mastura Aziz said...

kawan awk pasti mnng lah..tgk dy pp dh 2.3k.yg lain bwu 1k..

Aqilah Azmi said...

Dahhh :D hihihi

Farra N said...

done voting :)

Junkyo No Hikari said...

Done like XD ahaha

good luck for Miss Borneo :D

Anizz Annisa said...

done like.. :)

Fatin Alya Huda said...

Done voting =D All the best

Nini Hanini said...

lawanya dia ni..hehe,good luck for her :D

zakira afina said...

good luck untuk dia hehe :D done like

Nurul Syahada said...

wish u luck fr ur exam. and all the best also to lala :D

*maap tak dpt like, takdak pesbukk apapun all the best :)

Cik Itah@RRP said...

salam. all the best buat lala..done like :)

Tashira Sha said...

dah like ^^

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

All the best !