Monday, 18 August 2014

: : The Expendables 3

sekali lagi outing dengan geng praktikum . Geng SukaSuki !
uihhh , seronok betui depa ni kalau bab keluaq . aku pun join ja .
dan kali ni , kami lepak2 tengok wayang lagi .
saja ja pun keluaq2 ni . penat berpraktikum kan .
so , amek la kesempatan utk mghiburkan diri ini . cewahh .
dan lepak bersama The Expendables 3 plak kali ni .




enjoy time !

haaa , utk filem kali ni teruih terang aku bg rating cuma 7.5/10 .
memang tak boleh lawan Ninja Turtles hari tuu .
agak slow di permulaan cerita ni . hampir setengah jam jugak laa .
boleh tertidoq kalau sapa yg tengok setengah jam mula ni .
mklum laa , kita duk jangka cerita ni memang gempak dari mula .
tapi , jangkaan meleset . utk setengah jam pertama laa .
sebab setengah jam pertama tu dia duk cerita pasai dia tak nak libatkan ahli lama dan nak cari ahli baru
itu ja pun cerita pendek setengah pertama aku boleh simpulkan .

walau apa2 pun , cerita ni masih dalam kategori terbaik .
lepas setengah jam tu , memang best gilaa .
lagi2 bila masuk Galgo tu , punya laa lawak . 
ehh , hampa tgk la naa . tak mau cerita lebih2 . 
sat g tak syiok plak sebab dah dengak cerita . hehe .


NotaKakiMaki : harapaannnn . menyala lagi .

2 comments:

mujahidah maisarah said...

citer polis ea?

Green Farra said...

Jom join segment di sini
http://greenfarra.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html