Sunday, 10 August 2014

: : Teenage Mutant Ninja Turtles !

setelah penat mengajaq , masa untuk aku enjoy sat .
gila sungguh minggu lepaih . straight empat hari kena observe .
selasa , rabu , khamis dgn jumaat kena observe .
memang kena buat yang terbaik laa utk observe ni .
BBM kena ada , RPH kena lengkap , kawalan kelaih kena baik .
memang meletihkan diri benda2 ni .

so , elok ja habis kelaih jumaat tu , geng praktikum aku ajak tgk wayang ramai2 .
sama2 kami laa tgk wayang nya . lepaih jumaat siap2 p dah .
aku mula nya ingat nk tengok movie Step Up All In tu .
sebab aku memang minat crita macam ni . syiok gilaaa nya !
tapi bila sampai di TGV Jusco , tak dak plak cerita ni .
depa tak amek cerita ni . aduyaaiii , malang sungguh laa .

so , aku ikut ja laa depa nak tengok cerita apa .
dan kami pilih Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) !
haaaa , masa untuk berninja turtles laa kami .





kami sudah berninja turtles . anda bila lagi ?

perghh , memang terbaik laa cerita menantang ni . tak tipu !
kalau aku bagi rating utk cerita ni , 8.5/10 dalam tangan laa .
jangan duk tengok review pasai rating cerita ni di internet .
depa duk hasut hmpa jangan tengok ja tu . 
bagi aku , baik hampa tengok sendiri dulu , then baru bagi rating .
sebab hmpa hanya mendengaq atau baca dari internet ja .
bila hmpa tengok , baru hmpa rasa syiok nya .
er , kalau tak syok , minta maaf laa naa . sebab bagi aku cerita ni memang best .

penuh dengan aksi , lawak komedi dan plot yg menarik .
serius aku habaq , cerita ni lagi best dari aku tengok Transformer hari tu .
antara part yang memang lawak gila , masa dalam lif tuu .
kalau hmpa dah tengok , memang part tu antara part komedi terbaik kan .
tak mau cerita part ni , hmpa kena tgk sendiri . HAHA .

sampai malam laa kami lepak sama sebab habis tu , p dataran ipoh plak . 
dinner time ! aku pun dah lama tak mai dinner sini . 
rasa nya last lepak dan dinner sini masa dengan Lala laa .
dia yg bawak aku mai dinner sini . lepak kat kedai disini .
skg macam mustahil ja nk lepak atau dinner sama . hmm .



haihhh , budak2 zaman sekarang . hp sntiasa melekat dekat tangan .
apa nak jadi -.-"

sekurang2 nya masa aku tak la terbuang macam tu ja .
dari duk bilik , baring2 then termenung jauh .
rasa macam aku perlu lakukan sesuatu untuk penuhi masa kosong aku .
dari terbuang macam tu ja kan , baik buat apa2 perkara .
tapi . . . . tak dak idea nak buat apa . haaiiihhhh -.-



NotaKakiMaki : ia masih sebuah harapan yang mempunyai banyak kemungkinan .

2 comments:

Lee Wa Wan said...

awesomenya dapat tengok wayang dan lepaking >_<

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Feveret siri ninja turtle nie ^_^