Thursday, 7 August 2014

: : masa untuk ber"AVATAR" !

yeahh , memang aku ni peminat avatar . terbaik kot crita avatar ni .
maklum laa , sampai aku yg "muda" pun khusyuk tgk cerita ni . haha .
aku tgk dari  lagi Avatar , The Last Airbender . 
ada yg panggil crita ni Avatar , The Legend of Aang .
sampai habis episod laa aku tgk crita tu . byk laa season/book dia .
 sampai dia menang lawan dgn firebender .
sanggup tak tidoq malam nak tgk kartun tu . 
tapi tu masa dulu laa , lepaih tu aku stop sat tgk movie ni .

cerita yang buat aku teruja gilaa . 
Avatar , The Last Airbender :)

dan kini masa untuk kembali lagi bersama Avatar .
maklum laa , sekarang ni kan dah tataw nak buat pa .
malam2 aku tak dak apa dah . lepak saja ja .
elok plak skg ni ada sambungan crita avatar ni . fuhh .
memang buat aku tak sabaq nak tengok laa .
Avatar , The Legend Of Korra !
yeyeaahhh , tak rugi kalau tgk cerita ni .
tapi cerita ni masih lagi ongoing , tak ingat plak episod berapa dah .
yg pasti nya dah season/book 3 laa .

Avatar , The Legend Of Korra .

hampa kalau nak link streaming cerita ni , boleh ja aku bagi 
cuma aku ni ja yang tak sempat nk tengok streaming .
risau wifi slow ja , sangkut2 plak kalau nak tengok . rugi laa crita best tapi tgk sangkut2 .
better aku bukak ja link streaming tu , then bila Internet Download Manager detect link teruih aku download movie tuu .
lagi senang aku nak tengok nanti . tengok banyak kali pun boleh bila dah download ni .
cerdik kan aku ? HAHA .


NotaKakiMaki : mengisi masa yg kosong , kosonggg  

4 comments:

Cik Nadyya said...

dulu minat jugak avatar ni.. skrg da kureng laa.. da 'tua' kan =p

Aina Akmal said...

best cerita ni. :) lama dah tak tengok. T_T

mujahidah maisarah said...

pergh. dah lama tak layan kartun ni

Farah said...

Tak sempat lagi nak tengok The Legend of Korra ni.