Sunday, 15 April 2012

: : boringnya~

: : haisshhhh .

masih selsema lagi . kepala pun berdenyut-denyut lagi .

cuma sakit tekak dah baek .

alhamdulillah . syukur la dah sembuh sakit tekak ni .

hope semua sakit ni sempat sembuh sebelum exam UAK dengan program makan malam selasa ni .


agak sibuk minggu ni .

sungguh . memang sakit pun senang ja nk hinggap .

maybe kurang minum air kot~


hmm , esok baru nak cari hadiah untuk program makan malam .

maklum laa , ditugaskan sbgai AJK cenderahati .

tapi kan , malam ni tak study lagi .

duk cari gambaq nak edit utk cenderahati ja dari tadi .

ehh , sempat ka ni nk study ni .



haiyaaa , suda serabut dah ni .



tgk desktop pun dah serabut kan .

:P

er , jom study .

siap sedia nak jawab exam UAK ni :D



duk study titas ni .

ada sapa-sapa nk study dengan saya ?

bosan ni . . 


P/S : jangan biarkan hidup anda diselubungi BOSAANNN~

5 comments:

Marhamah Junaisha said...

desktop tu memang sgt serabut..-.-

Rapunzeel Cikilolo said...

study rajin2 adik drama king :)

eLL said...

dulu masa akak study titas guna note dari lecturer jer skrg ni seronok tgk dah ada buku...selamat study yer

Yana Libra said...

Study TITAS ke..hehe..hafal, jangan tak hafal~~

Jawapan kan ABCD nanti? kacang je tu~~~ :p

Sis AI said...

Smoga cepat sembuh drpada selsema ya.. Err, slalunya klu pening kapa n selsema, mmg tak la nk study, hehehe! Gigih bro study!