Saturday, 14 April 2012

: : what happened to me ?

: : ahhhh , rasa tak sedap badan .

macam nak demam ja .

selsema , hidung sumbat , sakit tekak , sakit kepala . . ohhhh , apa suda jadi .



nak study pun tak dak mood macam ni .

dah laa ujian UAK titas dengan english start hari isnin ni .

OMG~


beri lah kesihatan yang sebaiknya untuk menghadapi ujian ni .

buku pun tak bukak lagi .

alahaiiii .


baru taw kelam kabut nak cari ubat .



haaiiihhh . banyak lagi ubat2 ni .

hope esok sihat laa . 

nak study pun susah klau sakit mcm ni :(


P/S : kamu disana , jagalah kesihatan baik2 . 

9 comments:

sis92 said...

get well soon :)

Cik Kay Jue said...

semoga cepat sembuh.. sabar ya.. sakit itu penghapus dosa.. :)

Domu-kon said...

jangan skip makan ubat dan antibiotik k.. get well soon...

: : sang drama king : : said...

: : thanx all . :D

Rapunzel Cikilolo said...

all the best. jangan lupe makan ubat ye... :)

Yana Libra said...

minum air banyak2 ye~~~

~Sweet Honesty~ said...

xmao xmao demam..cpt sembuh ye bkl cekgu..(^_^)..

Psst..BIG tu mengingatkan sya pada pengalaman BIG 2009 dulu..seronok gilee..

Detective Fiqa said...

cepat sembuh yee ! :)

: : sang drama king : : said...

: : tenkiu semua . *selsema lagi~

:D