Monday, 23 April 2012

: : monday~


: : hari yang amat malas bagi semua budak2 yang bersekolah serta pelajar yang sedang belajar .

hampa ingat aku syok sangat ka bila hari isnin ni .

malaih sungguh . .


dah la tak tidoq langsung semalam .

duk wat laporan BIG tu laa .

lepas siap , terus lepak kat luaq .

macam kebiasaannya laa . p sahur kat mcD .

itu sudah semesti punya laa . HEHE .



kuaq ngn zulfadli ~


kenyang suda~

romate aku pun tak tidoq lagi masa ni .

dia ajak aku kluaq sama , tapi aku bagi alasan dah mngantuk .

padahal saja nak kena kan dia .

HEHE .


elok ja dy kluaq , aku pun siap2 nak kluaq jugak .

aku taw dia tak p mcD , tu laa tak mau nak join tu .

malaih nk p lepak kt bistro~

lepak mcD syok skit kan .



pagi tadi jangan cakap laa psai apa aku mngantuk dalam kelas .

dah tak tidoq sampai ke pagi . 

uihhh , jem kepala ni . 

stok memang tunggu masa nak lelap ja .



laa ni aku nak siap kan BBM aku . 

sok ada amali plak .

haaiiiihhhh . penat betoi bulan ni .

duit pun macam ayaq ja kluaq . 

aku rasa dari pagi tadi hingga skrang , aku memang dah habiskan duit banyak gilerrr .

makan , beli bahan utk amali , topup , minyak moto~

alahaiii . parah3 .





P/S : jangan tidoq lewat sangat . tak elok utk kesihatan :D

7 comments:

semutmerah said...

handsomenya dak tuuu . HAHA .

p/s : makang tak ajak fine laa..

Ika said...

nak satu top up! hahah. :p

: : sang drama king : : said...

aaja : haha . kawan sy mmg handsome :D

laen kli laa p kfc lak . :)


ika : hehe . sy baru ja guna :D

Niswatus Solikah Samik said...

yeah!!! hari isnin adalah hari yang sgt.... ####! haha! xpela.. demi belaja kan... korban lah tdo sume tu... nnt kita jugak yg senang.. =)

~Che Yayang~ said...

saya bdk yg mmg failed nak ikut loghat2 negeri lain. so bila baca entri nie kuat2 rasa mcam bangga pulak sebab nak boleh speaking loghat tu.. silly me! HAHA

ZUHANIF said...

heheheh baca entri ni teringat zaman belajar2 dulu. semua tu kenangan terindah :)

: : sang drama king : : said...

: : niswatus > hehe . moga sebegitu laa :D

che yayang > awk loghat mna plak ? hehe . nak ikut awk lalk ;)


zuhanif > mmg syok kan bila igt balik :D