Monday, 23 April 2012

: : nak cuti lagi :(


: : ahhh , sat nya cuti ni .

esok dah kena p kuliah . malas nyaa .

dah la kena siap kan laporan BIG ari tu .

tension ehhh .

memang aku balik umah kali ni nak rilek ja .

apa2 kerja berkaitan dengan kelas aku tak kan buat .

bukan senang nak balik umah dalam keadaan rilek ni .


tapi laporan BIG tu kalau hantaq selasa pun tak apa rasanya .

maybe esok lecturer tu tak dak .

bila dia tak dak , dan2 tu laa nak wat kelas ganti .

alahaiii .

malaasss der . dah la kelas gabung . tak syok langsung~


bila lagi laa nak cuti ni .

syok taw cuti kat umah .

p main boling dengan ayah ngan adik .

HEHE .


macam biasa laa , aku ni tak da laa hebat sangat .

frame 1st tu memang kalah besar dengan ayah .

ayah mesti laa hebat kan .

frame ke-2 tu baru aku ada peluang nak menang .

tu pun nasib ja sebenaqnya .

frame ke-3 ? HAHA .

kalah tu dah comform laa . bukan hebat sangat aku main pun .


frame ke-2 . MENANG DERR .

HAHA :P



ayah baling bola macam pemain olimpik nuhh . :D



bola 11~



last~ KALAH .

biasa la tu bro . hehe .

hee , bila laa nak balik lagi ni .

nak p maen boling lagi laa . 

HAHA .


P/S : penuhi hari2 anda dengan aktiviti yang mengembirakan hati :)


8 comments:

TiraPengemis said...

main boling xajak kitew pon :(

semutmerah said...

mehh lawan saya.

p/s : sape menang belanja OK !

: : sang drama king : : said...

tira > nak ajak . tapi dah lepas laa :)

aaja > awk la mng . awk hebad :P

semutmerah said...

hebad la sangat kan.

try la men ngn kite luuu.

: : sang drama king : : said...

: : er , awk hebad . takot2~

Niswatus Solikah Samik said...

beriadah dgn keluarga best kan? lama nya x main bowling! =D

Yana Libra said...

main boling memang best~~ baru main semalam..hehe~~

: : sang drama king : : said...

niswatus : ha'a . ayah yg ajak p maen :D

yana : wahh , awk tak ajak sy pun . HAHA .