Tuesday, 5 November 2013

: : aku masih jaga !

: : arghhhhh , awat tak leh lena ni ! ohh , aduyaaiiii . 
mata duk segaq ja . tak mau lelap plak dah .
hmpa bayangkan laa , skg aku tgh taip entry ni jam 0745 .
semalaman tak lena aku ni .
semua gara2 kopi yg aku minum tadi kot .

baru kena satu ja , teruih tak leh tidoq . fuhh .

biasa nya , aku akan tidoq jugak walau pun lewat .
kadang2 jam 0300-0500 aku akan lena la .  itu paling lewat waktu aku lena . 
hari ni teruih tak leh tidoq . gila dibuatnya . 
aku pun tataw nak wat apa dah .
sat main game , lepas tu tengok movie . habis tu , aku online plak .
menyesai aku minum kopi ni . haihhh .
kalau tak tidoq tapi study baguih jugak kan .


NotaKakiMaki : exam mood -.-"

10 comments:

fatinaziz said...

laaaa serius pasal kopiko ni tk boleh tidur ? pelik ._.

Sally Samsaiman said...

LOL...sally minum la bape paket pon, kalau dah mengantuk tido jugak :)

try la baring...nnt mesti penat, terus ttdo :)

Ikha Mohd said...

Cam mana leh terjadi ni.. Ayo ayo.. moralnya jangan mminum kopi pada waktu malam.. :)

Lieya Von Jay said...

lain kali wktu malam jgn dok mengopikan diri dengan kopi.. kan dh xleh lena .. haha ksian betoi

Cik Yaya said...

salam =)

hehe amboi..tu la, len kali nk minum kopi pun tgok time ler..=D

*salam maal hijrah*

Farah Arina said...

la coffee ni tak sedap :/

Aefa Aerisya said...

haha.. ni mesti tak biasa minum kopi..

asha hana said...

hana kalau minum kopi biasa je. kalau dah rasa nak tdo tu tdo jugak. exam exam jugak. tapi kesihatan kena jaga. kalau tak tdo lama mcm nie boleh dapat sakit tw. :)

Siti fironika said...

start sy amalkn minum LA coffee ni, mmg susah nak lelapkn mata tido mlm..so, time exam yg blum start paper kitorg ni siang jer la ms tuk lelapkn mata, haha..jdnyer, skrg ni sy ada try minum milo, tak pun hot coklat..kononnya tuk tujuan snang nak lelap mata wktu mlm..hehehe

Normi Nieza said...

haha..cik nor tobat xmo minum malam..xblh nak tdo..huhu