Friday, 29 November 2013

: : Rindukanlah

: : aku pun tataw macam mna aku boleh terjoin sama tgk crita ni .
"Playboy itu suami aku"
ni semua gara2 adik aku la ni . tiap2 kali mesti bukak cerita ni .
cerita yg simple sbb cerita dia aku dah boleh predict apa yg akan trjadi .
tapi okay la jugak . 
cuma aku suka bangat dong dengan lagu dia .
"Rindukanlah - Encik Mimpi"

nahhh , saja nk share lagu ni . layan der lagu ni .


Ku Benar-Benar Sayang 
Pada Dirimu Oh Kasihku 
Janganlah Engkau Ragu 
Pada Diriku

Dan Ku Berkelana Mencari 
Harapan Yang Kita Impikan.. 
Dari Terbitnya Sang Suria... 
Hingga Tenggelam..

Dan Ku Ingin Cinta Sejatimu 
Dan Ku Ingin Harapan Hatimu 
Oh Janganlah Engkau Bersedih 
Oh Ikhlas-Ikhlaskanlah.. Hatimu

Rindu-rindukanlah Diriku 
Sepanjang Hari-Harimu 
Sayangku 
Ku Adalah Milikmu 
Sayangku Adalah 
Milikmu Yang Kau Rindu..

Doa-doakanlah Diriku Di Dalam Hatimu 
Di Dalam Nafasmu 
Sepanjang Hari-harimu..

Ku Benar-Benar Sayang 
Pada Dirimu Oh Kasihku 
Janganlah Engkau Ragu 
Pada Diriku

Dan Ku Ingin Cinta Sejatimu 
Dan Ku Ingin Harapan Hatimu 
Oh Janganlah Engkau Bersedih 
Oh Ikhlas-Ikhlaskanlah.. Hatimu

Rindu-rindukanlah Diriku 
Sepanjang Hari-Harimu 
Sayangku 
Ku Adalah Milikmu 

Dan Ku Ingin Cinta Sejatimu 
Dan Ku Ingin Harapan Hatimu 
Oh Janganlah Engkau Bersedih 
Oh Ikhlas-Ikhlaskanlah.. Hatimu

Dan Ku Ingin Cinta Sejatimu 
Dan Ku Ingin Harapan Hatimu 
Oh Janganlah Engkau Bersedih 
Oh Jangan-janganlah Engkau 
Bersedihkan hatimu kekasih

Rindu-rindukanlah Diriku 
Sepanjang Hari-Harimu 
Sayangku 
Ku Adalah Milikmu 


NotaKakiMaki : dia Encik Mimpi , tapi aku Raja Drama .

12 comments:

Scha Aryana said...

suka jugak lagu ni!

Tasneem said...

tasneem dah download lagu ni! haha tasneem pun terjebak tengok cerita nih sebab kan mengisi masa lapang masa cuti sem :)

Aefa Aerisya said...

aefa layan lagu ni je.. cite tu tak iihi

Siara Elina said...

lagu best . tapi tak pernah lagi tgk citer tuu . xminat kikikiki

Afiqah Adzan said...

Lagu dia superb awesome best :)

Akeyla Azmi said...

Wah wah wah layan jugak. Boleh thn lah cerita tu hhihihihi

ezyra daniel said...

pernah tgh episod 1-2 je..pastu tak nak tgk dah sebab pelakon lelaki tu kurang best hehe

mastura mazlan said...

best kan lagu en.mimpi nie.. :)

Anis Farhana said...

suka gila lagu nieeeee. hehehe. tapi x layan pun cerita tu :)

Aisyah azizon said...

first time dengar dah melting ngan lagu ni. mv dia simple but sweet . the best part is encik mimpi. such a great name.

Atika Baharudin said...

hoo suka lagu nii. cerita tu mula2 tak minat, tapi semata boring time cuti sekolah, terlanjur tengok >< haha

Cik Mut Mut said...

:)