Saturday, 2 November 2013

: : welcome NOVEMBER

: : selamat tinggal oktober . satu bulan yg penuh dengan cerita .
dan tak lupa juga pd penghujung oktober , satu tarikh keramat buat ceq .
tarikh yg mna ceq di lahir kan ke muka bumi .
cewahhh ayat . ada kelass gitu . HAHA .

thanks sangat2 sapa yg wish for my birthday .
31 Oktober 1992 . dah 21 tahun jugak aku .
bersyukur kerana diberi peluang untuk menempuh umuq ni .
macam2 dah aku lalui selama 21 tahun ni .
pahit manis semua nya pernah aku tempuh .
susa senang aku kena rentas juga sebab itulah dugaan hidup .

dan tamat juga jawatan aku sbgai KU untuk semester ni .
cukup2 la tuu . tak larat aku nk ada jawatan ni .
penat gila bapak ahhh . macam aktiviti aku buat masa aku pegang kelas ni .
syukur , semua berjalan dengan lancar .
dan aktiviti last sebelum aku lepas jawatan aku , JAMUAN AKHIR SEM .

jamuan kelas kali ni , aku buat dekat Restoran Nasi Arab Az-Zahra
okay la aku rasa jamuan kali ni .
thanks classmate sebab sudi bg kerjasama masa aku pegang kelas ni .
salah silap harap maafkan laa . hee .

classmate ceq . 

menunggu untuk membaham .

puas sangat jamuan sini . tgk menu laa . hee .


Birthday utk geng bulan 10 , 11 dgn 12 .

with mentor , Ustazah Juariah .

enjoy time .

dah kenyang , balik laa . tggu apa lagi . hehe .

aku rasa bertuah dapat classmate macam ni . syukur .
depa pun dah faham aku perangai macam mna .
mklum laa , aku ni kan nakal . kena plak jadi ketua .
haaa  , hmpa faham2 ja la apa jadi dalam kelas . HAHA .

dan aku jugak rasa bertuah sebab dapat rumate memahami aku .
sanggup kluaq modal tiap2 kali birthday aku nk beli kek .
terharu dibuat nya . hmpa pun dapat bayangkan mcm mna situasi aku kan .
dan aku jugak bersyukuq sebab diberi sahabat yg baik sangat dgn aku .
sudi bawak aku celebrate birthday .
moga persahabatan yg dibina akan kekal selamanya .

rumate belikan kek . comel ja kek nya .
keikhlasan itu melebihi segalanya :')

sapa taw kat mna ni ? hee .

photoshoot dgn beliau . 

berpicnic kata nya . enjoy this moment .

hmpa perasan tak apa yg aku shoot ni ?
tengok betui2 naa .

kami muda lagi , masa untuk brmain !

kemain dia pandang ceq . malu la iteww . HAHA .

letih berjalan la tuu . hee .

tenang ja kat sini . seronok bg kura-kura dgn ikan makan .


kt sini la beliau bawa ceq celebrate birthday . hee .

thanks lala sebab sudi luangkan masa nk celebrate birthday ceq .
ceq sangat2 gembira . mmg terharu sebab dapat teman mcm ni .
tataw nk cakap mcm mna . mmg ceq hargai sangat2 .
nnti kalau diberi peluang , ceq akan buat sama kejutan yea . hee .

dan thanks sekali lagi kpd semua sahabat2 ceq .
mmg ini merupakan satu kenangan yg ceq tak kan lupa sampai bila2 .
semua moment yg hmpa buat sungguh bermkna utk aku .
aku tataw nk balas mcm mna .
aku harap ucapan terima kasih aku ni , hmpa dpt terima dgn hati trbuka .
itu ja yg mampu aku ucapkan atas kenangan yg hmpa buat .
terima kasih sekali lagi :')


NotaKakiMaki : umuq meningkat , tapi muka masih macam budak sekolah menengah -.-"

12 comments:

Affy Afiqah said...

happy belated birthday faiz, semoga panjang umur murah rezeki. May Allah bless you :)

Teena Tna said...

Happy belated birthday :)

Sally Samsaiman said...

Happy belated birgday yup! May Allah bless...InsyaAllah ^_^

syana mizwateva said...

happy belated birthdayyy..yeay! welkem to the club..hahaha..kite share tahun n bulan birthday..:)

SyamimiNazifa said...

happy belated birthday ;)

Anne Nurain said...

happy belated 'tua' day faiz.. hihi..

Hafiza AizZawa said...

hepi belated besday.. cantiknye beliau.. >_<

ainaakz said...

oi ajai, tu sapa yg sexy tu? adik? girfy? amboihh~ report ustaz kamal! :D Kita lahir bulan sama ahh, tapi aku kakak 21 hari dari kau ;P

Faiz Hafizy said...

ainaa : lama dah org tak panggil nama tu kt aku . hahaha . tu mmber laa . jgn report us.kamal . aku dh besaq . HAHA .

Cik Yaya said...

hepi belated bufday jgk ^_^

ainaakz said...

haha~ bdk srjn lain tak panggil kau ajai dah ka? weh, kalau hang syg mmber hang, tegur2 la. sayang. cantik wooooh :O

Faiz Hafizy said...

ainaa : aku dah jadi brad pitt . tu depa x pggil ajai . haha . apa yg syg nya . mmg cantik , tp tunang org tuu . huhu .