Monday, 11 November 2013

: : tamat derita exam

: : hilang dah beban nak study buat seketika waktu .
tu la terjadi bila kita study last minit ni . semua nk kena baca dlm masa 1 malam .
dan aku rasa memang lega gila laa exam habis awai .
ada ja member lain yg masih exam . depa last paper esok .
mujuq la aku last paper semalam . boleh bahan budak2 lmbt habis exam . 
hahaha .

so , skg ni aku ingat nk kembali aktif sepenuhnya dengan blogging .
tapi tapi tapiiii , jumaat ni aku akan ke Johor plak .
sebab nya ada Jambor Pengakap Antarabangsa kat sana .
saja ja aku join . nk dapat pengalaman .
lama jugak Jambori kali ni . p hari jumaat , balik hari khamis .
fuhhh , dekat seminggu jugak tu weyhhh .

kalau best , mungkin aku akan join lg . "KALAU BEST" laa . haha .

so , kena la siap2 cari barang nk p Jambori ni .
aku dah bukak laman web yg berkaitan dgn jambori ni .
saja usha2 tempat dulu , aktiviti yg akan depa buat .
so , mgharap yg paling best laa . kalau tak , membazirkan masa aku ja laa .


NotaKakiMaki : sibuk lagi aku ni rupanya -.-"

9 comments:

Ain Syazana said...

selamat berjambori hee. anyway congrats da abes sume exam. tq for dropping by my blog!

Teena Tna said...

Mesti rasa merdeka bila dah habis exam kan. Busy nya dia, habis exam terus ada jamboree.

ezyra daniel said...

kira awak nie aktif jugak la kan sebab join pengakap bagai ni..kalau sye memang tak la kan haha

Zara Nurhaidah said...

Moga dpt result gempak nnti..amin. ^^

Affy Afiqah said...

goodluck for the jamboree :)

Hafiza AizZawa said...

selamat berjambori yer..

Super Girl said...

wahh . dah habeh exam . deeya esok last paper . taksabar ! :D

Aefa Aerisya said...

tahniah dah merdeka.. hihi

selamat berjamboree~

freakyhanna said...

wahh bestnya dapat pergi jamboree. saya nak pergi tapi ada spm huhuhu :(