Wednesday, 14 May 2014

: : Wordless Wednesday #36

: : rilek brader , brader rilek . 
minggu study week ni :D


 uihh , tak sedaq pun yang dah nak habis sem .
minggu depan dah final exam , tapi aku duk rilek ja lagi .
minggu ni study week , tapi haraammmm nak baca buku .
sentuh pun tidak , apatah lagi nak baca . HAHA .


NotaKakiMaki : jangan study last minute :)

10 comments:

nae nematoda said...

hah, tu perkara biasa...time study week, sepatah habuk pun tak study...bila esok nak exam, baru kelam kabut, baru gelabah bila banyak lagi chapter tak cover...haha

Naniey Jemiey said...

kebanyakkan memang macam tu..study last minit...

Hafiza AizZawa said...

biase la tu.. dah terlambat kalau nk menyesalkan... huhu

Fuza Musa said...

hehe..ini memang amalan akak juga hehe

Kakak Tiri Cinderella said...

ugh. 100% sama -.-

Dieba Adieba said...

study jangan tak study okay :)

Aqilah Azmi said...

amboi.
tak sedar diri lagi? :P
hiihihi

Nini Hanini said...

memang tak bagus study lambat,tp alih2 tu jugak yg jadi,kihkih. habit kut XD

Nanie Dean said...

Cam akak dulu2 je tuh! hehe

Harith Iskandar said...

hahaha letih kalau last2 minit