Thursday, 5 June 2014

: : aku peminat football freestyle

: : bola dan aku memang tak dapat dipisahkan .
sememangnya aku ni suka main bola .
tak kira laa kat padang ka , futsal ka , semua nya aku suka .
tengok bola pun aku suka tapi lebih kpd game luaq negara laa .
EPL , LA Liga , Serie A , Bundesliga tu semua laa .
sebab game depa memang betui2 best .
buat kita tercangak depan tv bila ada game . HAHA .

dan satu lagi yg aku suka , FOOTBALL FREESTYLE .
boleh katakan selalu laa aku tengok youtube aksi2 freestyle ni .
dah minat kan , nak buat macam mana lagi .
macam2 skill laa yang sememangnya gempak pernah aku tengok .
perghh , kadang2 rasa geram ja tgk depa buat skill macam2 tu .
terbaik der . fuhhh .

antara yang aku suka tgk video football freestyle , video Sean Garnier .
dia ni orang France , banyak kali juara kat France tuu .
dan dia ni memang terbaik laa freestyle nya .
macam2 skill dia ada . pusing sana , pusing sini sampai pening kita tengok .
dgn Neymar pun dia pernah ajak . fuhhh , gempak laa .
respect habis aku dengan dia ni . hehe .
ni antara video dia yang paling aku suka .

Sean Garnier buat Freestyle . thumbs up !

yg dalam video ni , si Sean Garnier awai2 dah menyamar jadi orang tua .
buat2 tak pandai main bola langsung , tapi nak jugak main bola .
pergghh , memang orang pakat buli laa dia .
sekali dia kluaq skill dia , memang semua orang ternganga laa .
riuh habis semua nya . meriah keadaan jadi nya .
ada yg kena nutmeg (Ole / RM5) , ada yg kena gelek . 
kesudahannya , aku pun gelak sakan tengok video ni . haha .

kadang2 rasa macam nak ja blajaq semua skill macam tu .
dan ada laa sikit2 skill yg aku boleh buat .
cuma kena lebih struggle laa kalau nak jadi macam depa ni .
maklum laa , hidup depa memang dengan bola .
bangun bola  , makan bola , tidoq bola .
mau tak hebat main bola , buat freestyle bagai nya .


NotaKakiMaki : You'll Never Walk Alone . YNWA !

2 comments:

Junkyo No Hikari said...

minat tgok org main bola tapi still tak faham kelab2 bola dekat luar negara.. apa kata encik drakula buat review pasal beza EPL and suma tuh? sbb konfius gile.. TT^TT pening..
aritu yg mnang utk EPL Man City kan?
takpe Liverpool, I'll always be with you, walk with you (even though, tak faham pasal bola sgt) TT^TT

kan3.. suka gak tgok freestyle bola, owh owh tapi paling suka kalau tgok vid parkour and free run perghhhh... salute ^__^

nyanyi: jangan pisahkan aku dan bola.. XDD

Puteri said...

Saya pun pernah. Addicted to something sampai 24 jam asyik bukak youtube pasal benda tu.


Surely awak tak macam tu, kan? :)