Monday, 2 June 2014

: : holiday = indah !

: : yeahh , tiba musim cuti dan cuti semester semestinya indaaaahhh . 
iyaarrghhh , inilah saat yang ditunggu2 .
hidup tanpa assignment , study , class dan macam2 lagi laa .
enjoy masa utk berehat sepanjang masa .
makan , tidoq , online , blogging , tgk movie etc .
perghhh , terbaik der . memang home sweet home . HAHA .

dan tak terlepas masa cuti ni → KENDURI !
memang banyak gila kenduri time cuti ni .
sana sini , ada ja kenduri . kan .
majlis bertunang pun kemain banyak jugak .
fulamakk , tahniah laa aku ucapkan buat kawan2 yg dah kahwin mahupun dah bertunang :)

ohh ya , baru2 ni kawan aku baru ja buat majlis kenduri dia .
akad nikah nya dah lama dah . masa raya cina hari tu lagi .
fuhhh , punya laa awai jodoh dia .
dengan orang terengganu tu , ganu kitee . hehe .
tahniah ya Ghazali , moga perkahwinan hg kekal selamanya .
moga dapat anak yg ramai . hehe .

selfie dengan pengantin . hmpa jangan main2 . HAHA .

ada jugak duk bertanya kat aku , bila lagi turn aku .
alahaiii , lemah nya aku nak jawab soalan macam ni .
fuhhh , kelu lidah nak jawab ni der . 
antara soalan yg high level tahap dewa nya . .
jawab AddMath dalam SPM lagi senang rasa nya .

macam ni laa , kalau ada jodoh , sampai laa turn aku .
dengan siapa ? ohh , yg tu kena tunggu laa .
sebab aku pun tertunggu2 jugak ni .
yang pasti nya , aku akan jemput hmpa semua . jgn bimbang .
percayalahh , jodoh setiap orang akan tiba juga .
semua nya dah ditetapkan . hanya masa yang memisahkan . 
ceewaaaahhhh ! jawapan selamat kata kauuu ! HAHA .


NotaKakiMaki : mana calon isteri ni ? tolong cari kan seorang . hehe .

14 comments:

Anasyg said...

pengantin pandang skrin, dia tak pandang lens. haha.

Nurul Syahada said...

haha jemput hmpa semua ehhh. print screen. janji harus ditepati. cecepat lah bang faiz dpt jodohh :D

Nur Inani said...

duduk rumah badan boleh naik hoho :P

Fhatin Amelia said...

haha smoga berjaya ^^

Fhatin Amelia said...

haha smoga berjaya ^^

Siara Elina said...

cuti2 macam nie memang selalu makan free.. kikiki

Asyiqin Marshgold said...

Haha , jangan lupa jemput ekin sekali ye

zahrenn na said...

wah...jodoh takkan kemana..wahahha...semoga ang cepat bertemu jodoh noh!! haha

Junkyo No Hikari said...

tahniah lah buat pasangan pengantin :D

semoga sentiasa diberkati Allah dan bahagia dunia akhirat dan semoga dikurniakan anak yg comey lote and soleh solehah aamiin... XD

mmg suka pi kenduri? bagusnya.. nilah anak muda yg terbaik TT^TT

jangan lupa jemput kalau ada jodoh :) insyaAllah ada lah tuh.. hahaha

Teena Tna said...

Takpe, amik aura dulu. Tak lama lagi ada lah u. Hehe

Mijaa said...

Selamat berkenduri ye..
Blogwalking sbenarnya, tp nk komen sini haha

cik lisa said...

uiks! seronoknya kahwin, kikiki. May Allah bless them. Congrats ^__^

atie zakaria said...

kawin jangan lupa jemput atie... hehe..

Puteri said...

semoga cepat jumpa jodoh :)