Monday, 24 December 2012

: : holiday (hari terakhir) !

sambungan yang lalu .

agak lambat pula aku nak update pasai hari last ni .

maklum laa , tak ada kesempatan nak bukak .


untuk hari last aku holiday ni , sebenaq nya tak ada p mana pun .

awal pagi bangun p mandi2 , sarapan dulu kat umah pak ngah .

sembang2 . then bersiap untuk bertolak pulang ke rumah laa .

tapi sebelum bertolak ke rumah , singgah sat kt Jalan Tunku Abdul Rahman .


destinani terakhir: Jalan TAR, Kuala Lumpur.

bila sebut ja nama tempat ni , mesti hmpa dah taw nak wat pa kat sini .

yahhh , ni la tempat terakhir sebelum balik untuk SHOPPING .

banyak kali jugak la aku p tempat ni . kali terakhir aku p dengan Ihsan .

waktu tu bulan puasa . kira baru lagi laa kan .


masa nak p sini , memang tak ada masalah laa .

maklum laa , ayah kalau waktu pagi , memang tak sesat laa nk p sini .

nampak ja dia jalan mana nak masuk . sedaq2 , dah sampai .

kalau malam , punya la jenuh . sampai kena tgk gps . HAHA .

tapi kira okay laa . lagi pun , kami bukan orang KL .


masa sampai kat sini , masih pagi lagi . tapi dalam pukul 10 lebih jugak laa .

kedai pun banyak baru nak bukak . so , jalan pun tak jem .

orang pun tak ramai lagi . tapi dalam tak ramai tu pun , ad kedai yg dah sesak jugak laa .

biasa laa , ini kan KL . dengan pelancong nya la , orang2 situ lagi .

masa aku p bulan puasa hari tu , lagi la ramai . nk jalan pun payah . . .


habis bershopping , masa untuk pulang ke rumah .

seronok bercuti selama 5 hari 4 malam . merata tempat aku p .

tu dah cukup lama dah tuu . tak boleh lagi lama .

sebab kat umah aku ni ada kucing . nanti takut jadi apa2 pulak kt kucing ni .


dan rasanya , sampai disini saja destinasi cuti aku kali ni .

tunggu elaun masuk laa nak bercuti lagi . tempat nya , RAHSIA .

moga perancangan kali ni berjaya :D


P/S: jauh perjalanan , luas pemandangan .

2 comments:

Adira Husna said...

bestnyee p jejalan! he3

Apabila baby terima result Pmr??

Cik Yaya said...

amboi bcuti sakan dier ye..
besh la.. ^_^